Volkswagen tasarımları ödül topladı

Volkswagen, uluslararası tasarım yarışması Automotive Brand Contest 2020’de toplam 5 ödül alarak dikkatleri üzerine çekti.

ads ads ads ads
14/05/2020

ads
Volkswagen tasarımları ödül topladı

Otomobil markalarının dahil edildiği, tarafsız ve uluslararası tek tasarım yarışması olan The Automotive Brand Contest’in kazananları belli oldu. Yarışmada bu yıl, VolkswagenID.3 “Exterior Volume Brand (Dış tasarım)” ve “Interior Volume Brand (İç tasarım)” kategorilerinde “Best of Best” ödülüne layık görüldü. Jüri tarafından yapılan değerlendirmede, ID.3’ün uyumlu iç ve dış tasarımıyla etkileyici bir otomobil olduğunun altı çizilirken, aynı zamanda Volkswagen'in tipik tasarım stilinin ID.3’te etkileyici ve çağdaş bir şekilde yorumlandığı belirtildi.

Dijital tasarım çağının başlangıcı

ID.3’ün Volkswagen markası için yeni bir mobilite çağının başlangıcını temsil ettiğini söyleyen Volkswagen Tasarım Departmanı Başkanı Klaus Bischoff, ‘Bu model, mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini yaratmayı amaçlayan ve en modern teknolojileri kullanan bir dijital tasarım çağının da habercisi. Jüri üyelerinin verdiği karar da doğru yolda olduğumuzu gösteriyor” dedi.Yarışmada ayrıca Volkswagen’in iki modeli daha ödüle layık görüldü. 2019'un sonlarında lansmanı yapılan sekizinci nesil Golf, bu yıl jüri üyeleri tarafından, “External Volume Brand (Dış Tasarım)” ve “Interior Volume Brand (İç tasarım)” kategorilerinde birinciliğe layık görüldü. ID. ailesinin yedinci üyesi olan ve geniş kulanım alanıyla dikkat çeken ID. SPACE VIZZION da "Concepts (Konsept)" kategorisinin kazananı ilan edildi.

14/05/2020 14:58
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: volsgaven, otomobil, otomobil ödülleri,
MANŞETLER

HK OTOMOBİL

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.