WhatsApp mesajlarında yeni dönem

Facebook'un bünyesinde bulunan popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yeni özelliği ile gündemde. Şirket mesajlaşma uygulamasına Snapchat'i anımsatan bir özelliği getirmeye hazırlanıyor.

ads ads ads ads
23/09/2020
HK

ads
WhatsApp mesajlarında yeni dönem

Sosyal medyadaki etkisini artırmak için satın alma yoluna giden Facebook daha önce rekor fiyatlar ile whatsApp ve Instagram'ı satın almıştı. 

Snapchat için de benzer bir yol izleyen Facebook, satın alamayınca benzer özelliklerini bünyesinde bulundurduğu platformlarına entegre etme taktiğini benimsemişti. 

Bu planı Instagram’a yaptığı güncellemelerde kullanan Facebook şimdi WhatsApp için de benzer bir yol izleme kararı aldı. Mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a Snapchat'i anımsatan bir özellik geliyor. 

WhatsApp mesajları otomatik olarak silen bir özellik üzerinde çalışıyor. Özellik şu an için, sadece 5 saniye ve 1 saat gibi süreleri kapsıyor. 

"Kaybolan mesajlar" ve 1kaybolan medya" olarak anılan özelliğin ne zaman kullanıma gireceğine dair bir açıklama ise bulunmuyor. 

WABetaInfo tarafından dün paylaşılan raporda  WhatsApp’ın aynı anda 4 cihazda kullanılmasını sağlayan çoklu cihaz desteği için sona gelindiği açıklanmıştı.

23/09/2020 16:56
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: WhatsApp, sosyal medya, mesaj
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.