WhatsApp'ta 'çoklu cihaz' dönemi

WhatsApp pek çok kullanıcısı tarafından talep edilen özellik için harekete geçti.

ads ads ads ads
01/04/2020
HK

ads
WhatsApp'ta 'çoklu cihaz' dönemi

WhatsApp pek çok kullanıcısı tarafından talep edilen özellik için harekete geçti. Şirketin çoklu cihaz desteği özelliğini test etmeye başladığı ortaya çıktı.

Özellikle koronavirüs salgını sonrası pek çok iletişim odaklı uygulama gibi kullanım oranı artan WhatsApp'ın platforma entegre edeceği özellik beta sürümünde bulunan bilgiler ile netlik kazandı.

Android Police'te yer alan habere göre, Facebook'un bünyesinde bulunan WhatsApp çoklu cihaz desteği özelliğini test etmeye başlamış durumda.

Söz konusu özelliğin aktif hale getirilmesinin ardından adından da anlaşılacağı üzere WhatsApp iki farklı cihazdan aynı anda kullanılabilecek.

Uzun süredir en büyük rakibi Telegram'da yer alan özelliğin WhatsApp'a ne zaman entegre edileceğine dair bir açıklama ise bulunmuyor.

Beta sürümünde yer alan bilgilere bakılırsa WhatsApp aynı Snapchat'te olduğu gibi yok olan mesajlar özelliğini önümüzdeki dönemde kullanıcılarına sunmaya hazırlanıyor.

Expiring Messeges (Süresi dolan mesajlar) olarak adlandırılan özellik kapsamında kullanıcılar gönderdikleri mesajların otomatik olarak silinmesi komutunu verebilecek.

Beta sürümünde yer alan bilgiye göre kullanıcılar 1 gün 1 hafta 1 ay gibi opsiyonlar arasında bir seçim yapma imkanına sahip olacak.

01/04/2020 10:05
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: çoklu cihaz, WhatsApp, Koronavirüs, haber, kıbrıs, kktc, kıbrıs haberleri
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.