Wolfteam Nakit

ads ads ads ads
12/07/2018

ads
Wolfteam Nakit

Oyun çeşidinin çoğaldığı günümüzde Pc kullanıcılarının tercih ettiği bir oyun olarak karşımıza çıkan Wolfteam Türkiye genelinde 19 milyon kullanıcıya ulaşmış durumdadır. Genelde erkek çocukların tercih ettiği bu oyun çeşidi yetişkinler tarafında tercih edilmekte genelde Pc başında vakit geçirenler için eşsiz güzellikte olan bir oyun çeşididir. Bu oyuna başladığınızda zaman nasıl geçiyor fark etmezsiniz bile . Oyuncu yaşının çok düştüğü bu oyun çeşidi kurt adamların insanlara karşı savaştığı bir oyun çeşidi olarak tercih edilmektedir . Wolfteam oyununda oynanabilir bir çok mod bulunmaktadır. Filmlerde gördüğümüz Kurt adamların aksine, hırçın ve hızlı olan Kurt adamları kontrol edebiliyor, rakiplerimizin ensesine pençe darbesi indirebiliyoruz . ama bu şekilde olmaz deyip ben insan olarak devam etmek istiyorum diyen kullanıcılarda unutulmamış Askerleri seçme ve bu mod da ilerleme seçeneği de mevcuttur .

Bu alanda kendini güncelleyen oyun kısa zaman önce 3 ayrı silah çeşidi eklemiştir . bunlar Sniper tabanca ve bıçak mod u dur. Wolfteam farklı kurt karakterlerden oluşan ve hem kurt hem insan olarak oynanabilecek bir oyun çeşididir. Oyuna başlandığında ya kurt adam tarafını ya insan tarafını seçmek zorunludur . Wolfteam oyununda birçok harita ve mod seçeneği bulunmaktadır . oyunda beceri ve iyi oyun oldukça önemlidir hatta taktik ve takım oyunu oldukça önemlidir. Ancak Wolfteam nakit kullanan oyuncular çoğaldığı için bu oyuncular çok aşırı güçlenmiştir . Parası olanın güçlendiği bu oyunda Wolfteam nakit kullanarak daha hızlı bir gelişim göstermek mümkündür . Farklı silah ve mühimmat almak için bu gereklidir . internet üzerinde ulaşıla bilen bu Wolfteam nakit  paralarını karşılayan bir çok oyun parası satan site mevcuttur. Lol rp fiyatları nda olduğu gibi paralar önce altına çevrilmekte ve daha sonra oyun mod gelişiminde kullanılmaktadır . 

League of Legens RP  Wolfteam nakit  te olduğu gibi online bir oyun çeşididir . Benzer özellikleri taşımakta olup aynı şekilde gelişim için altın gerekmektedir. Her iki oyundada para yüklerken dikkatli olmak gerekmektedir . Birçok site bu alanda hizmet vermektedir.

12/07/2018 09:18
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Wolfteam Türkiye
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.