Yakın Doğu İlkokulu ve Okul Öncesi uzaktan eğitim sistemini tüm devlet ve özel okullara açıyor

“TÜM ÇOCUKLARIMIZIN EĞİTİMLERİNİ AZ KAYIPLA ATLATMASINI HEDEFLİYORUZ…”

ads ads ads ads
31/03/2020
hk

ads
Yakın Doğu İlkokulu ve Okul Öncesi uzaktan eğitim sistemini tüm devlet ve özel okullara açıyor

Yeni Tip Koronavirüs tedbirleri kapsamında eğitime ara verilmesiyle birlikte dijital eğitim sistemine geçen Yakın Doğu Okulları, farklı materyallerle hazırlanan ders içerikleri ile yardımcı materyalleri tüm halkın ve öğrencilerin kullanımına açıyor. 

YDÜ’den yapılan açıklamaya göre, öğrencilerin eğitim süreçlerinin kesintiye uğramaması için uygulanan uzaktan eğitim sisteminde, Okul Öncesi grupları olan 3-5 yaş ile İlkokul 1’inci sınıftan, 5’inci sınıfa kadar tüm sınıf düzeylerinde Türkçe, Matematik, İngilizce, Hayat Bilgisi, Bilgisayar, Resim gibi derslerde her gün yeni ders konuları anlatılıp, işlenecek ve çözümleri gösterilecek. 

DERS İÇERİKLERİNE NASIL ERİŞİM SAĞLANABİLECEK?
Yeni ders içerikleri ile birlikte her ders için de çalışma soruları ve cevapları da öğrencilerle paylaşılacak. Tüm ders içerikleri ve çalışma sorularına Yakın Doğu İlkokulu (http://ydi.k12.tr) ile Yakın Doğu Okul Öncesi (http://nec.k12.tr) web sayfalarından ücretsiz erişim sağlanabilecek. Ders içerikleri ile çalışma sorularına, veliler ile öğrenciler, ayrıca Yakın Doğu İlkokulu ile Yakın Doğu Okul

Öncesi’nin İnstagram (yakindoguilkokulu ve yakindoguokuloncesi) ve Facebook (Yakın Doğu Okul Öncesi ve Kreşi ve Yakın Doğu İlkokulu) sayfalarından da erişim sağlayabilecek.

“TÜM ÇOCUKLARIMIZIN EĞİTİMLERİNİ AZ KAYIPLA ATLATMASINI HEDEFLİYORUZ…”
Yeni Koronavirüs sebebiyle okulların kapalı olacağı süre içerisinde, öğrencilerin eğitimlerini kesintisiz olarak sürdürebilmeleri ve  gelişiminden uzak kalmaması için tüm Yakın Doğu Okulları birimlerinde uzaktan eğitim sistemine geçtiklerini belirten Yakın

Doğu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. İrfan Suat Günsel, Okul Öncesi ve İlkokul çağındaki tüm çocukların eğitimlerinden yaralanabilmesi için ders anlatımlarının online olarak halkın kullanımına açıldığını söyledi.

31/03/2020 14:13
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Yakın Doğu İlkokulu, Okul Öncesi
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.