Yalan söylemede profesyonel olan 5 burç!

ads ads ads ads
20/05/2023

ads
Yalan söylemede profesyonel olan 5 burç!

Astrolojide bazı burçlar hiç düşünmeden yalan söyleyebilir.

Posta'nın haberine göre, yalan söylemenin hayatlarını kolaylaştırdığını düşünürler. En sık yalan söyleyen burçların listesi işte şöyle....

İKİZLER BURCU

İkizler burcu çok konuşur ve yalan söyleme kapasiteleri yüksektir. Ama bunu olumsuz bir şekilde kullanıyorlar ve yalanlar yayıyorlar. Kendilerine uygun bir duruma göre bir hakikati esneteceklerdir. Hatta arkadaşlarını kendi taraflarını tutmaları ve yapmalarını istediklerini yapmaları için etkileyecekler.

TERAZİ BURCU

Her zaman bir durumu tarafsız tutmak isterler. Kesinlikle herhangi bir çatışmadan kaçırmak için yalana başvurabilirler.

Bu, barışı korumak için yarı gerçekleri söylemelerine veya belirli ayrıntıları atlamalarına yol açarak potansiyel olarak dürüstlüğün tehlikeye düştüğü durumlara yol açabilir. Kavgalardan kaçınmak için başkalarını da aynı şeyi yapmaya ikna etmeye çalışacaklar.

AKREP BURCU

Genellikle gizlilikle ilişkilendirilirler. Gerçek niyetlerini saklamak gibi bir hünerleri var. Bilgileri saklamaya çalışırlar. Yakalanırlarsa çıkarlarına göre bir durumu açıklayarak kendilerini haklı çıkarmaya çalışacaklardır. Başkalarını da manipüle edecekler.

YAY BURCU

Maceracı ve heveslidirler ancak bazen gerçeği abartabilir veya esnetebilirler. Bunu hikayelerini geliştirmek veya kendilerini daha ilginç göstermek için yaparlar. Etraflarındaki insanlar bu yalanlara gerçekten çok sinirlenirler ve onlardan uzak durmaya çalışırlar.

BALIK BURCU

Son derece sezgisel ve hassas bireyler olarak Balıklar, yüzleşmekten veya rahatsızlıktan kaçınmak için gerçeklikten kaçmaya veya beyaz yalanlara başvurmaya eğilimli olabilir. Yakalanmaktan korkarlar ve bundan kaçınmak için her şeyi yaparlar ama yalan söylemekten de vazgeçmezler

 Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak ve Kova çok dürüsttür ve yalan söylemekten nefret ederler. Kesinlikle nefret ettikleri için başkalarını asla yalan söylemeye teşvik etmezler.

Kaynak: Posta

20/05/2023 18:42
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Yalan söylemede profesyonel olan 5 burç!
MANŞETLER

HK YAŞAM

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.