Yapay insan teknolojisi artık telefonlara geliyor

Star Labs CEO’su Pranav Mistry’e göre, Samsung’un yapay insan projesi Neon'un telefonlar için geliyor.

ads ads ads ads
26/11/2020

ads
Yapay insan teknolojisi artık telefonlara geliyor

Samsung Neon projesi, yapay zeka desteği ile gerçekte var olmayan insanların yüzlerinden oluşuyor. Bu ‘yapay insanlar’, gerçek insanlarla makine öğrenmesi sayesinde gerçek zamanlı sohbet edebiliyor. Hatta duygu durumlarını anlayabiliyor ve karşılık verebiliyor. Samsung’un STAR (Samsung Technology and Advanced Research) Labs bölümünün şaşırtan projesinin bir örneğini CES 2020’de görmüştük. STAR Labs CEO’su Pranav Mistry’nin yeni açıklamaları ise bu teknolojiyi artık çok daha yakından deneyimleyebileceğimizi gösteriyor; Akıllı telefonlarımızla.

SAMSUNG NEON AKILLI TELEFONLAR İÇİN TESTTE

STAR Labs CEO’su Pranav Mistry, Twitter hesabı üzerinden Neon’a dair bir fotoğraf paylaştı. Bunun üzerine şu sıralar Samsung Galaxy S21 ailesiyle yakından ilgilenen ünlü sızıntı kaynağı Ice Universe, CEO’nun paylaşımına bir soru ile karşılık verdi. Sızıntı kaynağı Mistry’e Neon’un telefonlarda kullanılıp kullanılamayacağını sordu. STAR Labs CEO’sunun verdiği cevap ise birçok akıllı telefon kullanıcısını heyecanlandırdı. Zira Mistry, Neon’un telefonlarda test edildiğini aktardı. Hatta bunun için muhtemel bir tarih dahi verdi.

SAMSUNG NEON TELEFONLARA NE ZAMAN GELECEK?

Neon akıllı telefonlara Mistry’nin söylediğine göre Noel’den öncesi için hazırlanıyor. Neon’un cihazlarda nasıl çalışacağı ise henüz net değil.

26/11/2020 17:41
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: samsung, samsung neon, yapay zeka, yapay insan, haberkibris
MANŞETLER

HK YAŞAM

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.