Yapımcısından flaş karar!

Yapımcı açıkladı! Çocuklar Duymasın 2023’te geri dönecek

ads ads ads ads
19/04/2019

ads
Yapımcısından flaş karar!

Yapımcı ve senarist Birol Güven, geçtiğimiz hafta sezon finalini yapan Çocuklar Duymasın'ın tamamen bitmediğini, 2023'te yeniden ekranlarda olacağını açıkladı.

Birol Güven, 2002’de gösterime girmesinin ardındna çeşitli zamanlarda ara verse de bu yıla kadar devam eden Çocuklar Duymasın’ın tamamen bitmediğini açıkladı. “Biz hiçbir zaman bitme kelimesini kullanmıyoruz. Bu ara birkaç yıl sürebilir” diyen Güven sözlerini şöyle sürdürdü: “Değişen dünya, yaşam stilimiz, Türk toplumundaki değişimler gerçekleştikten sonra yeni senaryolarla tekrar geleceğiz. Bugünü yeteri kadar anlattığımızı düşünüyoruz. 2023’te geri dönüp neler değişti diye yapabiliriz gündelik hayatı. Çocuklar Duymasın 2023’te tekrar ekranlara dönecek. 2023 herkesin dilinde, hepimiz merak ediyoruz Cumhuriyetin 100. yıl dönümünü. Herkeste bir 2023 hedefi var çünkü herkes diyor ki 2023’te çok şey değişecek. Bunu da birinin anlatması gerekiyor. Bunu da eskiyle kıyaslayarak en iyi Çocuklar Duymasın anlatır.”

Türk dizilerindeki şiddetle ilgili de konuşan Güven, eskiden şiddet unsurunun daha yoğun olduğunu savunarak, “RTÜK şiddete çok izin vermiyor. Yeni dizilerimiz tam herkesin yıllardır beklediği gibi. Her şey RTÜK kuralları çerçevesinde gelişiyor. Ben Türk televizyonlarında şiddetin olduğunu kabul etmiyorum” ifadesini kullandı.

AA

19/04/2019 09:08
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Çocuklar Duymasın, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.