Yargılanmayı cezaevinde bekleyecek

ads ads ads ads
13/08/2020
HK

ads
Yargılanmayı cezaevinde bekleyecek

Balıkesir’de meydana gelen Cinsel Tecavüz, Vahim zarar Cinsel Dokunulmazlığı İhlal Amacı ile Alıkoyma, Cinsel Saldırı, Ciddi Darp, Kasti hasar ve Cinsel Taciz meselesi ile ilgili olarak tutuklanan zanlı Kadir Polat yeniden mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede yeminli şahadet veren polis çavuşu Tolga Ateşli, olguları aktardı. Polis, Huzurda bulunan zanlı Cinsel Tecavüz, Vahim zarar Cinsel Dokunulmazlığı İhlal Amacı ile Alıkoyma, Cinsel Saldırı, Ciddi Darp, kasti hasar ve Cinsel Taciz suçlarına methaldar olduğunu belirtti. Polis, Zanlı Kadir Polat’ın 04-05.08.2020 tarihleri 23.00-11.00 saatleri arasında Cami yolu sokak No:9 Balıkesir adresinde bulunan ikametgâhı içerisinde eşi S.P.'ın kendisini başka bir aldattığı gerekçesi ile vücudunun muhtelif yerlerine elleri ve ayaları ile defalarca vurup ciddi bir şekilde darp ederek göğüs kafesinin sağ tarafındaki 2 ve 6 nolu kaburga kemikleri ile sol tarafındaki 2-3-4-5-6-7 ve 8 nolu kaburga kemiklerinin kırılmasına sebebiyet verip vahim Zarara uğratıp akabinde eşine cinsel içerikli hakarette edip, cinsel Tacizde bulunduktan sonra, ikametgâhın yatak odasının kapısını içeriden kilitleyip müştekinin cinsel dokunulmazlığını ihlal etmek masadı ile alıkoyarak cinsel tecavüzde ve cinsel saldırıda bulunduğunu mahkemeye aktardı. Polis, olayın polisin bilgisine 05.08.2020 tarihinde saat 14.00 raddelerinde bildirilmiş olup alınan bu bilgide Kadir Polat isimli şahsın eşi olan S.P.'ı ciddi bir şekilde darp ettiği ve durumun çok ciddi olduğu bildirilmesi üzerine polis tarafından derhal verilen adrese ambulans gönderildiğini belirtti.  Polis, alınan ihbar üzerine Lefkoşa Devlet Hastanesi Acil servisinin ziyaret edildiğini ve hastaneye Sosyal Hizmetler görevlisinin de gelmesinin sağlandığını ve sosyal hizmetler görevlisinin huzurunda temin edilmiş olup,  temin edilen ifadesinde zanlının müştekiyi ciddi şekilde darp ettikten sonra cinsel tecavüzde bulunduğunun tespit edildiğini aktardı. Polis, müştekinin ciddi şekilde darp edildiğinden İfadesini parmak basarak imzalayabildiğini belirtti. Polis, zanlının cezai ehliyetinin tam olduğuna dair rapor temin edildiğini mahkemeye aktardı. Polis, zanlının etki edebileceği tahkikatın tamamlandığını belirterek, TC - KKTC vatandaşı olan zanlının yargılanmaktan kaçabileceğinden tutuklu yargılanmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Temay Sağer zanlının itham edildiği suçların ciddiyetine değinip, 75 günü aşmamak üzere cezaevinde hükümsüz tutuklu kalmasına emir verdi.  (Kamalı Haber)  

13/08/2020 15:13
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: kadir Polat, cezaevi
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.