Yaşıtları bayram kutlarken, onlar çalışıyor

ads ads ads ads
23/04/2015

ads
Yaşıtları bayram kutlarken, onlar çalışıyor

Türkiye genelinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkulu bir şekilde çocukların katılımıyla kutlanırken, bazı çocuklar bayrama gitmek yerine ekmek parası peşine düştü.

Adana'ya Doğu ve Güneydoğu Anadolu'dan göç eden ailelerin çocukları ya da Suriye'deki savaştan kaçan ailelerin çocukları bayrama katılmak yerine, ekmek parası kazanmak için sokağa çıktı. 

Yaşıtları bayram kutlamasına giden ekmek derdindeki çocuklardan biri de boyundan büyük atık kağıt arabasıyla çöplerden kağıt topluyor.

Suriye'de yaklaşık 4 yıldır süren iç savaştan canlarını zor kurtarıp Adana'ya gelen bir ailenin çocukları da bugün çocuk bayramı olmasına rağmen aileleri tarafından dilendirildi. Savaştan kaçan çocukların çocuk bayramında bu görüntüsü yürekleri burktu.

23/04/2015 10:31
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: 23 nisan, çocuk bayramı, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK TÜRKİYE

16 yaşındaki çocuk dehşet saçtı!

HK TÜRKİYE

Ankara'da 16 yaşındaki Arda A., 3 saat 15 dakika içinde pompalı tüfekle saldırdığı taksi durağında 4 kişiyi yaraladı. Zanlı, aralarında ağabeyinin de olduğu 4 kişiyi de bıçakladı. Gözaltına alınan çocuk, arkadaşlarıyla bindikleri taksinin şoförünün kendisini dövdüğünü, bu yüzden durağa saldırdığını, diğer olayları ise yaraladığı kişilerle aralarında husumet bulunduğu için gerçekleştirdiğini iddia etti.

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.