'Yatırım ve katkılarımız sürecek'

ads ads ads ads
12/11/2013
HK

ads
'Yatırım ve katkılarımız sürecek'

Kuzey Kıbrıs Turkcell Yönetim Kurulu; Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif ile Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Kurumu'nu ziyaret etti

Kuzey Kıbrıs Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Lale Saral Develioğlu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne yatırım ve katkılarının süreceğini söyledi.

Her dönem devlet ve hükümet yetkilileri ile işbirliği içerisinde çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Develioğlu "Hedefimiz ortaktır. Ülkemizin gelişime katkı koymak, en ileri teknolojileri halkımıza sunmak ve en genelde ülkeden kazandığımızı, yatırımlarla yine ülkeye kazandırmaktır" şeklinde konuştu.

KUZEY KIBRIS TURKCELL YÖNETİMİNDEN ZİYARETLER

Lale Saral Develioğlu başkanlığındaki Kuzey Kıbrıs Turkcell yönetimi nezaket ziyaretlerinde bulundu.

Develioğlu'na ziyaretlerinde Kuzey Kıbrıs Turkcell Yönetim Kurulu Üyesi Günay Çerkez, Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca ve Turkcell Uluslararası İşler Regülasyon Stratejileri Direktörü Ramazan Tezcan eşlik etti.

Kuzey Kıbrıs Turkcell Yönetim Kurulu; Başbakan Özkan Yorgancıoğlu'nun yanı sıra Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif ile Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Kurumu (BTHK) Başkanı Kadri Bürüncük'ü ziyaret etti.

BTHK ziyaretinde Başkan yardımcısı Sait Erkmen de hazır bulundu.

"BTHK SON DERECE ÖNEMLİ"

Kuzey Kıbrıs Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Lale Saral Develioğlu, Kuzey Kıbrıs'a yapılan yatırımlar ve yeni dönem projeleri hakkında yetkililere bilgi verdi.

Yeni yatırımlara her zaman hazır ve açık olduklarını belirten Develioğlu, özellikle yenilenebilir enerji konusunun önemine vurgu yaptı.

Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Kurumu'nun kendileri için son derece yaşamsal olduğunu ifade eden Develioğlu, "Kuzey Kıbrıs'ta çok kısa zamanda kurulan BTHK önemli adımlar atmış, tarafsız duruşuyla da saygın bir yer kazanmıştır" ifadelerine yer verdi.

BTHK Başkanı Kadri Bürüncük'ü kutlayan ve çalışmalarında başarılar dileyen Kuzey Kıbrıs Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Lale Saral Develioğlu, "İşbirliğimiz Kuzey Kıbrıs'a değer katmaya devam edecektir" diye konuştu.

Ziyaretlerde tüm yetkililer Turkcell'in Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti açısından önemine dikkat çekerek, nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür etti, çalışmalarında başarılar diledi.

12/11/2013 17:43
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Özkan Yorgancıoğlu, ahmet kaşif, Lale Saral Develioğlu
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.