Yenal Senin, İstifa Eden HP'li Vekillerle İlgili Açıklama Yaptı

Senin, HP'yi 'karalama kampanyasında yer alan' kişileri hedef alarak “Ölüden korksak mezarlıktan geçmezdik” ifadelerini kullandı

ads ads ads ads
07/12/2020

ads
Yenal Senin, İstifa Eden HP'li Vekillerle İlgili Açıklama Yaptı

Halkın Partisi Genel Başkanı Yenal Senin,  Halkın Partisi'nden istifa eden Hasan Topal, Hasan Büyükoğlu ve Mesut Genç ile ilgili açıklama yaptı. Yenal Senin, istifa eden vekillere yeni hayatlarında  başarılar diledi. 

Senin açıklamasının tamamında "Bugün itibarı ile 3 vekilin partimizden istifası söz konusudur. Kendilerine yeni hayatlarında başarılar dilerim. Ancak değinmeden geçemeyeceğim birkaç husus var. Kurulduğumuz ilk günden Halkın Partisi'ne çeşitli ithamlar yapanlar umarım bunların bir hayal ürünü olduğunu kabul edip, topluma karşı gerekli sorumluluklarını yerine getirirler. "Başkalarının adamı, perde gerisi pazarlıklar, anlaşılan koalisyonlar" diye diye karalama yapanlar, bugünkü istifa olayında bile kişileri temize çekip algıyı çevirmek için günlerdir TV ekranlarından haykıranlar da dahil söyleyecek tek sözümüz var."Ölüden korksak mezarlıktan geçmezdik."

Biz Halkın Partisi kuruluş manifestosunda yazılan değerler ışığında toplumla beraber bu yolda başı dik olarak yürümeye #devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

07/12/2020 15:33
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Yenal Senin,  Halkın Partisi
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.