Yeni BMW 8 Serisi ilk pozunu verdi

ads ads ads ads
16/05/2017

ads
Yeni BMW 8 Serisi ilk pozunu verdi

Önümüzdeki üç sene içerisinde kademeli olarak farklı versiyonlarıyla sunulacak olan yeni 8 Serisi’nden ilk resmi görsel coupe modeline ait.

Bu zamana kadar convertible ve coupe versiyonlarıyla kamuflajlı olarak kameralara yakalanan 8 Serisi için artık geri sayım başladı. 1988 ile 1999 yılları arasında üretilen ve 17 senenin ardından tekrar hayata dönecek olan BMW’nin binek segment otomobillerinin zirve noktası nihayet küçük de olsa ilk resmi detaylarıyla karşımızda. Tasarım hatlarının resmi tanıtım etkinliği 26 Mayıs Cuma günü yapılacak olan yeni seriden paylaşılan ilk görsel beklenildiği gibi coupe versiyonu üzerinden şekillendi. Markanın 2018 yılı itibarıyla ilk olarak coupe versiyonunu sunmayı planladığını bildiğimiz seride M departmanının izlerini de göreceğimizi yine geçtiğimiz dönemde sizlerle paylaşmıştık.

Yeni BMW 8 Serisi ilk pozunu verdi ile ilgili görsel sonucu

BMW tarafından paylaşılan ilk resmi görselde yan profili ve ışıklandırma çizgileri ortaya çıkan versiyonla ilgili ilk önemli açıklamar markanın CEO’su Harald Krüger‘den geldi. “BMW 8 Serisi coupe, bizim lüks ve spor coupe geleneğimizle üretilerek ürün gamımızın en özel parçalarından biri haline getirildi. İlk adımda sunacağımızı 8 Serisi coupe lüks sınıftaki liderlik yarışında iddialı olacak. Size bugün burda çok rahatlıkla söyleyebilirim ki bu otomobil gerçek bir lüks spor coupe.” diyerek model üzerinde oldukça iddialı olduklarını ifade etti. Yeni 5 ve 7 Serisi’nde kullanılan platform (CLAR) üzerine geliştirilen ilk versiyonla ilgili gelen bilgiler aracın yurt dışında 150 bin ile 165 euro civarında etiket fiyatına sahip olacağına işaret ediyor. Önümüzdeki sene yola çıkacak coupe versiyonunun ardından 2019‘da convertible ve ardından M8’in sunulması bekleniyor. 

16/05/2017 16:15
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: BMW 8 Serisi, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK OTOMOBİL

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.