Yeni kiracılar evin içerisinde eski kiracının cesedini buldu!

Mary Stewart Cerruti'den 2015 yılından beri haber alınamıyordu. Oturduğu eve 3 yıl sonra kiracı olarak gelen aile eve girdiğinde korkunç gerçekle karşılaştı.

ads ads ads ads
06/03/2018

ads
Yeni kiracılar evin içerisinde eski kiracının cesedini buldu!

ABD’de 2015’ten beri kendisinden haber alınamayan 61 yaşındaki kadını, eve yeni taşınan kiracılar buldu. Yaşlı kadın, cesedi fareler tarafından parçalanmış halde havalandırma boşluğunda yatıyordu. ABD’nin Texas eyaletinde tuttukları evin havalandırma boşluğunda ceset bulan yeni kiracılar hayatlarının şokunu yaşadı.


2015 yılından beri haber alınamıyordu! 
2015 yılında bir anda ortadan kaybolan Mary Stewart Cerruti’den 3 yıl boyunca haber alınamadı. Ta ki eve yeni taşınan kiracılar farelerden geriye sadece kemikleri kalmış bir ceset bulana kadar.
Çatı katından havalandırma boşluğuna düştü!
Çatı katında gevşek bir tahtaya basan 61 yaşındaki kadın, çatıdan düştü ve evin duvar alanı arasındaki boşluğa sıkıştı. Tek başına düştüğü yerden çıkmayı başaramayan kadın, havalandırma boşluğunda hayatını kaybetti.



Geriye sadece çürümüş kıyafetleri ve spor ayakkabısı kaldı! 
The Sun’da yer alan habere göre; Evde bulunan kemiklere yapılan adli tıp testinde iskeletin evin eski kiracısına ait olduğu kesinleşti. Yaşlı kadından geriye çürümüş kıyafetler, spor ayakkabısı ve bir çift gözlük kalmıştı. Yaşlı kadının ölümünden önce de münzevi bir hayat sürdüğü ve evinin pencerelerini duvar kağıtları ile kapadığı öğrenildi. Evin duvarları arasında bir insanın sığabileceği kadar boşluk bulunduğunu açıklayan yetkililer, çatı katından düşen kadının burada sıkışıp bir süre sonra açlık ve susuzluktan hayatını kaybettiğini düşünüyor. Kadının ölüm nedeninin tam olarak belirlenememesinin sebebinin hayvanlar tarafından cesedinin büyük oranda tahrip edilmesi olduğu açıklanırken kemiklerinde herhangi bir travma izi bulunmadığı söylendi.

06/03/2018 21:07
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: abd, ceset, dünya
MANŞETLER

HK DÜNYA

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.