Yenicami şampiyonluk yolunda

ads ads ads ads
10/04/2018

ads
Yenicami şampiyonluk yolunda

Süper Lig lideri Yenicami son 3 lig maçında aldığı beraberlik ve kupadan elenmesinin ardından dün akşam konuk ettiği Binatlı karşısında John Ebuka’nın müthiş golü ile 1-0 galip geldi ve son dört haftaya en yakın rakibinin 5 puan önünde giriş yaparak, şampiyonluk yolunda büyük avantaj yakaladı

Fotoğraf: Ahmet ÖZSOY- Havadis

K-Pet Süper Lig’de 26’ıncı haftanın kapanış mücadelesinde Yenicami, Binatlı’yı konuk etti. Binatlı’nın galip gelmesi durumunda bitime 4 hafta kala zirvedeki takımlar arasında puan farkının kapanacağı karşılaşmada siyah-beyazlı takım buna izin vermedi.

Yenicami 69’uncu dakikada John Ebuka’nın müthiş golü ile maçı 1-0 kazandı ve 5 puanlık fark ile son 4 haftaya girmiş oldu.

Önemli anlar:

Her iki takımın da kontrolü futbol oynadığı ilk devrede Yenicami rakip ceza alanda daha fazla bulundu ancak tek tehlikeli pozisyonu Binatlı uzaktan şut ile buldu.

Dk.41 Peter’in ceza sahası dışından çok sert vuruşunda top direği sıyırarak auta gitti.

İlk devre golsüz tamamlandı.

Dk.55 Çağdaş’ın ceza sahası dışından çok sert şutunda kaleci Ercan güçlükle topu tokatladı.

Dk.69 John Ebuka yaklaşık 20metreden sol ayağı ile çok sert vurdu, üst direğe çarpan filelere gitti: 1-0.

Dk.76 John Ebuka savunma arkasına atılan topu Erbay’dan kurtardı. Kaleci ile karşı karşıya aşırtma vurmak istedi. Kaleci Yusuf gole izin vermedi.

Yer: Atatürk Stadı

Hakemler: Mehmet Malek, Hali E.Canaloğlu

Yenicami: Ercan, Emin, Oladele, Salih, Mehmet Altın, Ünal, Tansel (Dk.83 Osman Şanverdi), Mehmet Göktaş, John Ebuka, John Okoli (Dk.90+4 Behiç), Farouk (Dk.90+2 Eray).

Binatlı: Yusuf, Reşit, Taner(Dk. 76 Kemal Yıldırım), Erbay, Ayhan (Dk. 46 Çağdaş), Mehmet Erol, Şenol (Dk.76 Mehmet Neşe), Kemal Uçaner, Peter, Kehinde, Evor Bello.

Gol: Dk.69 John Ebuka (Yenicami)

10/04/2018 12:19
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Yenicami, şampiyon, lig
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.