Yenirenköy, Sipahi ve Dipkarpaz Köylerine Giriş Çıkışlar Polis Kontrolünde

Sipahi köyü muhtarı:Köylerimizde resmi bir karantina kararı alınmadı

ads ads ads ads
27/03/2020
HK

ads
Yenirenköy, Sipahi ve Dipkarpaz Köylerine Giriş Çıkışlar Polis Kontrolünde

Bazı vatandaşlara yapılan koronavirüs testlerinin pozitif çıkması nedeniyle Yenirenköy, Sipahi ve Dipkarpaz köylerine giriş çıkışlar, polis kontrolünde sağlanıyor.

Polis Basın Subaylığı, söz konusu üç köye giriş çıkışların polis kontrolünde sağlandığını, bölge halkının ihtiyaçlarını izinli olsalar dahi bölgeden karşılayacaklarını, sadece çalışanlar ve çok acil ihtiyaçlıların giriş çıkış yapabileceğini açıkladı.

Başbakan Ersin Tatar da BRT'de katıldığı programda, üç köyde tedbir amaçlı bazı önlemler alındığını; Sipahili bir şoförün, ilk koronavirüs vakasının görüldüğü Alman turist kafilesini gezdirdiğini ve yapılan test sonucu pozitif olduğunun saptandığını söyledi.

Tatar, bugün Yenirenköy Belediye Başkanı Emrah Yeşilırmak'la da görüştüklerini ve duruma derhal müdahale ettiklerini kaydetti.

Ülkede zaten kısmi sokağa çıkma yasağı olduğunu hatırlatan Başbakan Tatar, Yenierenköy, Sipahi ve Dipkarpaz'a, hastalığın yayılmaması için giriş çıkışların kontrollü yapıldığını söyledi.

Sipahi köyü muhtarı:Köylerimizde resmi bir karantina kararı alınmadı

Sipahi köyü muhtarı Göksal Hacıhasanoğlu sosyal medya hesabından yeniden bir paylaşım yaparak Yeni Erenköy ,Sipahi, Dipkarpaz ve köylerindbir karantina kararı alınmadığını duyurdu.

İşte o paylaşım:

‘DUYURU: Tüm bölge hakımızın dikkatine Yeni Erenköy Sipahi Dipkarpaz köyleri daha önceki paylaşımımda bu köylerimiz karantinaya alındı diye aldığımız haber de bazı düzeltme yapmamız gerekmiştir bu köylerimizde resmi bir karantina kararı alınmamış olup bu köylere giriş çıkışlar polis tarafından kontrollü bir şekilde sağlanıp bu köylerde polis tarafından sıkı denetim yapılacaktır saygılarımla bilginize arz ederim’

27/03/2020 09:10
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Yenirenköy, Sipahi, Dipkarpaz, karantina
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.