Yerde bulduğu parayı cebine attı

Lefkoşa’da bir şahıs tarafından düşürülen 6,200 TL paranın Abdul Haseeb Khan tarafından bulunarak çalındığı tespit edildi.

ads ads ads ads
16/10/2021

ads
Yerde bulduğu parayı cebine attı

Lefkoşa’da meydana gelen bularak sirkat meselesi ile ilgili olarak tutuklanan zanlı Abdul Haseeb Khan’ın ülkede kaçak olarak kaldığı da ortaya çıktı. Zanlı mahkeme huzuruna çıkarılarak aleyhinde 3 gün tutukluluk emri alındı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Turgay Ok zanlının “Bularak Sirkat, KKTC’ de İkamet İzinsiz Bulunmak” şuçlarına methaldar olduğunu söyledi. Ok, 15 Ekim 2021 tarihinde saat 10.00 raddelerinde Lefkoşa Yenişehir Şht. Ecvet Caddesi üzerinde Lefkoşa’ da sakin zanlının Abdul Haseeb Khan’ın bir iş yerinin ön kısmında bir kişi tarafından düşürülen 6200TL parayı bularak sirkat ettiğini söyledi. Polis yapılan şikâyet üzerine zanlının tespit edilerek tutuklandığını ve akabinde pasaportunda yapılan kontrolde 7 Ekim 2015 tarihinden itibaren KKTC’ de ikamet izinsiz olduğunun tespit edildiğini söyledi. Polis mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiğini zanlının vermiş olduğu ifadenin teyit tekzip edileceğini ayrıca zanlının ülkede kaçak olarak bulunduğu süreçte ne yaptığının araştırılacağını belirterek ilk etapta 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Temay Sağer zanlının soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi. (Kamalı Haber)  

16/10/2021 10:10
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: hırsızlık, Lefkoşa
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.