Yerli dizi izleme ve yabancı dizi izleme internet site adresleri güvenilir

ads ads ads ads
01/02/2018

ads
Yerli dizi izleme ve yabancı dizi izleme internet site adresleri güvenilir

Dünya üzerinde internet üzerinden film ve dizi izleyen milyonlarca insan var. Bu insanlar çoğunlukla sevdikleri yabancı dizi ya da yerli dizi için ekran karşısına geçiyor. Yeni çıkan film uygulamaları da internet üzerinden film izleme işlemini oldukça yaygınlaştırdı. Geçtiğimiz yıl ülkemizde yüzlerce yerli dizi televizyonlarda yer aldı ancak bu diziler çok uzun sürelere sahip. Eğer sevdiğiniz diziyi eve gelip televizyon karşısında izlemek istemiyorsanız internet üzeriden daha sonra istediğiniz bir zaman da izleyebiliyorsunuz. Bu imkân sayesinde bazen diziler daha az reyting bile alabiliyor.

Yabancı Diziler

Günümüzde internetin her eve girdiğini düşünecek olursak, televizyonda kaçırılan bir yerli dizi daha sonra internetten telefon ve bilgisayar aracılığıyla izlenebiliyor. Hatta sevilen yabancı diziler için durum daha da ilginç bir hal alıyor. Yabancı dizi denildiğinde akla ilk Amerikan yapımı diziler geliyor. Burada yayınlanan dizileri canlı olarak ülkemizden izlemek neredeyse imkânsız. Bunun sebebi Amerika ile ülkemiz arasında bulunan saat farkı. Yabancı dizi denildiğinde akla gelen ikinci ülke ise İngiltere olabilir. Sherlock Holmes gibi ülkemizde de oldukça büyük bir hayran kitlesi oluşturan yabancı diziler İngiltere yapımıdır. Burada anlatmak istediğim, canlı olarak yabancı dizi izlemek saat farkları nedeniyle neredeyse imkânsız bir hal almış durumda. Tabi bir de yabancı dil sorunu var.

Türkçe Alt Yazılı Yabancı Dizi

Uykunuzdan feragat ettiniz, canlı yabancı dizi yayını yapan bir televizyon kanalı da buldunuz. Ancak bakalım izlediğiniz diziyi Türkçe alt yazı olmadan anlayabilecek misiniz? Türkçe alt yazılı diziler genellikle yayınlanan dizilerin ardından çeviri ekiplerinin uzun bir uğraşı ve emeği ile ortaya çıkıyor. Dizi sitelerinde gördüğünüz Türkçe alt yazılı diziler genellikle işinde uzman çevirmenler tarafından çevriliyor. Daha sonra site editörüne teslim edilen alt yazı metinleri yayınlanacak olan yabancı film ya da yabancı diziye entegre ediliyor. Bu nedenle Türkçe alt yazılı yabancı dizi izlemek, arka planda oldukça meşakkatli bir sürecin ardından ancak meydana gelebiliyor. İnternetten dizi takibi konusunda ülkemizdeki dizi siteleri harika işler çıkarıyor. Bu işlerin harika olmasının esas sebebi tabi ki harika dizilerin, yapımcı ve yönetmenler tarafından yayınlaması. Siz de harika diziler izlemek için bizi takip edebilirsiniz. Site Adresi : https://www.harikadizi11.com/

01/02/2018 15:11
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: yabancı dizi izleme sitesi, yerli dizi izleme sitesi
MANŞETLER

HK FIRSATLAR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.