Yeterlik sınavlarında ilk üç dereceyi alanlara “üstün başarı belgesi”

ads ads ads ads
31/01/2023

ads
Yeterlik sınavlarında ilk üç dereceyi alanlara “üstün başarı belgesi”

14 Ocak 2023 tarihinde yapılan Orta ve Üst Düzey Yeterlik Sınavları ile 15 Ocak 2023 tarihinde yapılan Alt Düzey Yeterlik sınavı birinci, ikinci ve üçüncülerine “üstün başarı belgesi” verildi.

Kamu hizmetine ilk girişte, öngörülen düzeyde yeterlik belgesi alınabilmesi için düzenlenen sınavlar sonucunda üstün başarı gösteren kişilere Kamu Hizmeti Komisyonu Başkanı Ömer A. Köseoğlu 31 Ocak 2023 tarihinde Kamu Hizmeti Komisyonu Başkanlığında gerçekleştirilen etkinlikte üstün başarı belgelerini takdim etti.

Kamu Hizmeti Komisyon Üyelerinin, Genel Sekreter ve Sınav İşleri Müdürünün de katılımı ile gerçekleşen etkinlikte Başkan Ömer A. Köseoğlu, kamuya yapılan atama ve terfilerin adil, rekabete dayalı ve liyakat temelinde yapılmasına verdikleri önemi anlatarak, istihdam süreçlerinde gereken vasıflara ve en iyi zihinlere sahip kişilerin kamuda yer almasını amaçladıklarını anlattı. Ayrıca Kamu Hizmeti Komisyonu ve çalışma şekli hakkında bilgi veren Köseoğlu, yeterlik sınavlarında gösterdikleri bu başarıyı ilk atama sınavlarında da göstermeleri temennisinde bulundu.

Bununla birlikte 14 Ocak 2023 tarihinde gerçekleştirilen Orta Düzey Yeterlik Sınavı ve Üst Düzey Yeterlik Sınavı ile 15 Ocak 2023 Pazar günü gerçekleştirilen Yabancı Dil (İngilizce) Sınavı, Alt Düzey Yeterlik Sınavı ve Ortaokul Düzeyi Yeterlik Sınavında başarı gösteren (barajı geçen) kişiler belgelerini Kamu Hizmeti Komisyonu Başkanlığı, 4. Kat, “arşiv bölümünden” teslim alabileceklerdir.

31/01/2023 19:10
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Yeterlik sınavlarında ilk üç dereceyi alanlara “üstün başarı belgesi”
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.