Yıldız Tilbe deprem bölgesine neden gitmediğini açıkladı

ads ads ads ads
11/03/2023

ads
Yıldız Tilbe deprem bölgesine neden gitmediğini açıkladı

Kuruçeşme'deki bir markette görüntülenen Yıldız Tilbe, ünlü isimlerin deprem bölgelerine gitmesi hakkında konuştu. Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, "Ne güzel, çok güzel bir şey bir arada olmak, yardımlaşmak... Ben gidemem ama başka türlü yardımlarım oldu benim. Orası beni çok etkiler. Zorlanırım" dedi. Tilbe, açıklamaları ile dikkat çekti.

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, Kuruçeşme'deki bir markette objektiflere yansıdı. Basın mensupları ile sohbet etmeyi ihmal etmeyen Yıldız Tilbe, kendisine yöneltilen sorulara da cevap verdi.

"DEPREM BÖLGESİNE GİDEMEM BEN"

Yaşanan deprem felaketleriyle ilgili açıklamalarda bulunan Yıldız Tilbe, "Allah beterinden korusun. Deprem bölgesine gidemem ben. Kalbim onlarla, Allah yardımcıları olsun. Her yeri Allah beterinden korusun. Bugün onlara, yarın bize. Bakın, herkes alışverişini yaptı, evine gitti ve yemeğini pişirdi değil mi? Allah'ın dediği olur ama korkuyoruz yani" dedi.

Sezen Aksu'nun da Hatay'da olduğu hatırlatılan Tilbe, "Ne güzel, çok güzel bir şey bir arada olmak, yardımlaşmak... Ben gidemem ama başka türlü yardımlarım oldu benim. Orası beni çok etkiler. Zorlanırım" şeklinde konuştu.

11/03/2023 14:59
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: yıldız tilbe
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.