Yıldız Tilbe'nin Şarkıları Paylaşılamıyor

ads ads ads ads
16/05/2018

ads
Yıldız Tilbe'nin Şarkıları Paylaşılamıyor

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yapmış olduğu; milletimiz tamam derse çekiliriz açıklamasından sonra bu kelime Twitter üzerinden trend topic listesine girmişti. Bundan dolayı içinde tamam kelimesi olan Kandıramazsın Beni şarkısı gündeme gelmiştir. Birçok siyasi partinin bu şarkıyı istediği söylenmişti. Konu ile alakalı olarak Yıldız Tilbe, Twitter üzerinden bir açıklama yaptı.

Şarkılarımın Siyasette Kullanılmasını İstemiyorum

Ünlü pop yıldızı ve besteci Yıldız Tilbe, hem yorumu hem de yapmış olduğu besteler ile Türk Pop müziğinin en önemli isimlerinden birisi olarak biliniyor. Geçen günlerde tamam kelimesinin siyasi bir slogan olarak trend olmasından sonra, Yıldız Tilbe’nin şarkılar da bu noktada gündeme geldi. Söylenene göre CHP, Yıldız Tilbe ile bir ön sözleşme imzalamış ve Kandıramazsın Beni adlı şarkının kullanım hakkını almıştı. Ancak bu konuda bir açıklama yapan ünlü pop yıldızı, şarkılarının siyasi amaçlarla kullanılmasını istediğini söyledi. Şarkıcı bu konu ile alakalı olarak Twitter üzerinden merakları gideren twitler attı.

Ben İzin Vermiyorum

Yıldız Tilbe, Twitter üzerinden şunları söyledi; bugüne kadar hiçbir siyasi partiyi desteklemedim. Siyaset ile ilişkim yok. Tek istediğim şey ülkemize Allah’tan hayırlar dilemek. Ülkemin birlik ve beraberlik içinde huzurlu olmasını istiyorum. Bunun yanı sıra hiçbir şarkımızın siyasi amaçlar ile kullanılmasını istemiyorum. Özellikle propaganda için şarkılarımı kullanmak isteyen kişilere izin vermiyorum. Eğer benim şarkılarımı bir siyasi partinin kampanyasında duyarsanız, bunun benimle alakalı olmadığını ve iznim dışında geliştiğini söylemek gerekiyor. Çünkü ben siyasi hayatın hiçbir safında yer almıyorum. Bu yüzden şarkılarım da siyaset için kullanılmayacak. Tüm şarkılarım ve bestelerim, sadece beni temsil edecek, dedi.

Bir süredir gündemde olan bu konu ile alakalı olarak muhalefet partilerinin Yıldız Tilbe’nin kapısını çaldığı konuşuluyordu. Hatta bazı haber kaynakları, bu konuda bir anlaşma sağlandığını, CHP’nin Yıldız Tilbe’ye ait olan şarkısı ile seçim kampanyası başlatacağı söylenmişti. Bu dedikodulardan rahatsız olan pop sanatçısı ise konuya açıklık getirerek, böyle bir durumun söz konusu olmadığını sosyal medya aracılığı ile bildirdi.

Kaynak: http://fisskos.com/

16/05/2018 14:52
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Yıldız Tilbe
MANŞETLER

HK CELEBRITY

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.