‘Yılın Sivil Toplum Kuruluşu’ ödülü, Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği’ne verildi

Şampiyon Melekler Takımı, konuklar tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı, duygu dolu anlar yaşandı.

ads ads ads ads
31/05/2023

ads
‘Yılın Sivil Toplum Kuruluşu’ ödülü, Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği’ne verildi

Kuzey Kıbrıs 3. Altın Caretta Yaşam ve Turizm Ödülleri kapsamında iş, sanat, spor, cemiyet, protokol, medya ve basın kuruluşlarının katılımıyla yapılan ödül töreni, büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

Gecede ‘Yılın Sivil Toplum Kuruluşu’ ödülü, Şampiyon Melekler Takımı’nı Yaşatma Derneği’ne verildi.

Ödülü tüm aileler adına Şampiyon Melekler Takımı’nı Yaşatma Derneği Başkanı Ruşen Yücesoylu Karakaya aldı.

Karakaya: Şampiyon Meleklerimiz sonsuza dek yaşayacak

Dernek Başkanı Ruşen Yücesoylu Karakaya, yaptığı konuşmasında bu gecenin düzenlemesinde emekleri olan herkesi gönül dolusu sevgiyle kucakladıklarını belirtti.

Şampiyon Melekler’in anılacağı her türlü spor, sanat, kültür ve sosyal etkinliğin kendilerine manevi güç verdiğini belirten Karakaya, “Yapmak istediğimiz projelerimiz için bizleri cesaretlendiriyor. Deprem felaketi, hayatlarımızı 6 Şubat öncesi ve sonrası olarak ayırdı. Bizler, Şampiyon Melekleri, yitirdiğimiz tüm canlarımızı büyük bir özlem ve sevgiyle, yüreğimizde birleşen talihsiz bir acıyla her gün anıyoruz. Anmaya devam edeceğiz” dedi.

“Biz davamızın peşindeyiz”

Hafızalara kazınan meleklerimizi sonsuza dek yaşatmak için derneği kurduklarını kaydeden Karakaya, kurulduğu günden bu yana hiç durmadan çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Ruşen Yücesoylu Karakaya, “Şampiyon Melekler Takımı’nı Yaşatma Derneği’nin en büyük hedefi bir okul kompleksi yaratarak meleklerimizin isimlerini ölümsüzleştirmek. Toplumumuzun ihtiyacı olan eğitim odaklı, sportif, kültürel alanlar yaratarak gelecek nesillere kalıcı eserler bırakmaktır. Bu amaca ancak toplumsal sahiplenmeyle ulaşabiliriz. Biz çok öfkeliyiz. Çünkü çocuklarımız, ailelerimiz, öğretmenlerimiz, evlerinden, bizlerden bir rant uğuruna, para uğruna koparıldı. Biz davamızın peşindeyiz. Adalet arayışımız, çocuklarımızı bizden alan tüm sorumlular ceza alana kadar sürecektir” ifadelerini kullandı.

Dernek başkanı Karakaya’nın konuşmasının ardından Şampiyon Melekler Takımı, konuklar tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı, duygu dolu anlar yaşandı.

Öte yandan, gecede bulunan ünlü oyuncu Çiğdem Tunç dernek yararına tiyatro oyunu sergileyeceğini, Dr. Ender Saraç ise seminer vereceğini belirtti.

Merit Oteller Zinciri'nin sahibi Besim Tibuk da, dernek için ne yapılması gerekiyorsa hazır olduklarını belirtti.

 

31/05/2023 18:15
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: ‘Yılın Sivil Toplum Kuruluşu’ ödülü, Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği’ne verildi
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.