Yıllar sonra ekrana döndü

Yıllar önce Doktorlar dizisinde Doktor Ela karakterini canlandıran Yasemin Ergene Özilhan, evlenerek oyunculuğu bırakmıştı. Birçok projeye hayır diyen güzel oyuncu Mucize Doktor dizisine konuk oyuncu olarak katılacak.

ads ads ads ads
09/12/2019

ads
Yıllar sonra ekrana döndü

Mucize Doktor dizisi yayınlanmaya başladığı günden beri diziseverleri ekrana kilitlemeyi başarıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında bir sürpriz var. Yasemin Ergene Özilhan, daha önce Doktorlar dizisinde canlandırdığı Dr. Ela karakteri ile Mucize Doktor’un yeni bölümünde yer alacak. İşte Mucize Doktor 14. bölüm 2. fragman…

İŞTE MUCİZE DOKTOR 14.BÖLÜM 2. FRAGMAN

GERİ DÖNME İHTİMALİM SIFIR DEMİŞTİ!

Yasemin Özilhan verdiği bir röportajda evlendikten sonra oyunculuğu bırakması ile ilgili “Bir kere okula başladım. Çocuklar aynı süreçte doğdu. Otomatik olarak tercih yapmam gerekti. 7×24 sette olup çocuklarla ilgilenme şansım yoktu. Geri dönme ihtimalim sıfır.” demişti. Özilhan, “Oyunculuğu özlediniz mi?” sorusuna “Özlem oluyor. Kaç yılımı harcadığım işimi özlüyorum tabii. O tempoyu, arkadaş çevremi özlüyorum ama şu an evdeki mutluluğumu hiçbir şeye değişmem.” demişti.

Yasemin Ergene Özilhan, Doktorlar dizisinde Ela karakteri ile hafızalara kazınmıştı.

09/12/2019 19:34
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: yasemin ergene
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.