Yılmaz Erdoğan'ın köpeğinin ölüm haberini verdiği Ersin Korkut'tan ilk paylaşım

Survivor'a sakatlığı nedeniyle veda etmek zorunda kalan ve ardından çok sevdiği köpeğinin öldüğü Yılmaz Erdoğan tarafından telefonda açıklanan Ersin Korkut'tan ilk paylaşım geldi

ads ads ads ads
14/05/2020
HK

ads
Yılmaz Erdoğan'ın köpeğinin ölüm haberini verdiği Ersin Korkut'tan ilk paylaşım

Sakatlığı nedeniyle Survivor'dan ayrılmak zorunda kalan ve izleyenlere duygusal anlar yaşatan Ersin Korkut köpeğinin öldüğünü de öğrendi.

Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada, Gerçekten çok zor bir yayındı. Hayatta hepimizin başına zor şeyler geliyor. Ersin'e de bu haberi sevgili Yılmaz Erdoğan verdi. Kendisi de sağ olsun kabul etti. Survivor'da karakterinizi kolay kolay gizleyemezsiniz. Gerçekten kalbiniz iyiyse bunu Tüm Türkiye'ye geçirirsiniz. Ben de teselliye gittim gece geç saatlerde. Ersin çok üzgün. Hayatta bazı şeyleri kabul edeceğiz. Sevdiklerimiz kaybediyoruz. Hepimizin başına geliyor bunlar. Üzgünüz" ifadelerini kullandı. 

Acı haberi öğrenen Korkut, sosyal medyadan bir paylaşımda bulundu. Ünlü oyuncu paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Boyle bir sevgi gormek insanin aci gununde ne kadar degerli anlatamam.siz ne guzel insanlarsiniz..."

14/05/2020 16:34
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Yılmaz Erdoğan , Ersin Korkut, mes
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.