Yine kadına şiddet!

Lefkoşa’da meydana gelen eski eşini çocuklarını geç alacağı nedeni ile darp eden zanlı Ali Kastanbollu tutuklanarak bugün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

ads ads ads ads
25/03/2020
HK

ads
Yine kadına şiddet!

Lefkoşa’da meydana gelen eski eşini çocuklarını geç alacağı nedeni ile darp eden zanlı Ali Kastanbollu tutuklanarak bugün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede yeminli şahadet veren polis memuru Erkan Çelik, huzurda bulunan zanlı Ali Kastanbollu’nun, Ciddi Darp suçu ile methaldar olduğunu belirtti. Polis, zanlının 25.03.2020 tarihinde saat 00.10 raddelerinde Lefkoşa'da ikametgahlarının oturma odası içerisinde eski eşinden olan çocuğunu daha geç almasını söylediği gerekçesi ile aynı yerde sakin eşi F.S’nın vücudunun muhtelif yerlerine elleri ve ayakları ile vurup, iki eli ile boğazını sıkıp yine iki eli ile saçlarından çektikten sonra oda içerisinde bulunan demir sandalye ile omuzlarına ve sırtına vurmak sureti ile ciddi şekilde darp ettiğini söyledi. Polis, müştekinin doktor kontrolünden geçirilirmiş olup vücudunda darp ve cebir izine rastlandığını belirtti. Polis, ayni gün zanlı aleyhinde Lefkoşa Kaza Mahkemesinden temin edilen derdest emri gereği tutuklandığını ve zanlının KKTC vatandaşı olup antrenör olduğunu söyledi. Polis, mesele ile ilgili başlatmış olduğu tahkikatın tamamlandığını belirterek, zanlının davalarının görülünceye dek uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Meltem Dündar, zanlının ilerde davaları görüşülünceye değin yurtdışına çıkışını yasaklayarak, 300 bin TL’lik şahsi kefalet senedi imzalaması koşuluyla tutuksuz yargılanmasına emir verdi. (Kamalı Haber)

25/03/2020 14:35
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: kadına şiddet, Ali Kastanbollu, darp, kkktc, kıbrıs haberleri, kktc
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.