Yine kadına şiddet!

Lefkoşa’da eşi yemeği geç yaptı diye süpürge değneği ile döven yüzüne eli ile vurarak burnunu kıran zanlı Azat Durbayev tutuklanarak bugün mahkeme huzuruna çıkarıldı

ads ads ads ads
02/08/2020
HK

ads
Yine kadına şiddet!

Lefkoşa’da eşi yemeği geç yaptı diye süpürge değneği ile döven yüzüne eli ile vurarak burnunu kıran zanlı Azat Durbayev tutuklanarak dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede yeminli şahadet veren polis memuru Murat Plevne, huzurda bulunan zanlı Azat Durbayev’in Vahim zarar ve ciddi darp suçuna methaldar olduğunu belirtti. Polis,  zanlının 01.08.2020 tarihinde saat 19.00 raddelerinde Lefkoşa'da Ortaköy’deki ikametgâhın mutfak kısmı içerisinde ayni yerde sakin eşi L.K.’nin yemeği geç yaptığı gerekçesi ile adı edilenin vücudunun muhtelif yerlerine süpürge değneği ile vurarak ciddi şekilde darp etmesine müteakip eli ile yüzüne yumruk vurmak suretiyle burun kemiğinin kırılmasına sebebiyet vererek vahim zarara uğrattığını mahkemeye aktardı. Polis, aynı gün zanlının aleyhine Lefkoşa Kaza Mahkemesinden derdest emri temin edilerek tutuklandığını ve aynı gün müştekinin Lefkoşa Devlet Hastanesi'ne götürülerek gerekli vücut muayenesinin yapılmasının sağlanıp, doktor raporunun temin edildiğini belirtti. Polis, aynı gün ikametgâhın içerisinde bulunan kırık süpürge değneğinin emare olarak zapt edildiğini söyledi. Polis, zanlının pasaportunda yapmış olduğum incelemede 17 Haziran 2020 tarihinde çalışma izninin bittiğinin tespit edildiğini belirtti. Polis, zanlının çalışma izninin uzatılıp uzatılmadığı yönünde tahkikat yapılacağını, mesele ile ilgili tahkikatımız yeni başladığını ve ciddi bir mesele olduğunu söyleyerek,  zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Hazal Hacımulla, zanlının 3 gün tutuklu kalmasına emir verdi. (Kamalı Haber)

02/08/2020 14:51
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Azat Durbayev, kadına şiddet
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.