Yolda Yürüyen Şüpheli Şahsın Üzerinde Uyuşturucu Bulundu

Polis, Pamuklu-Kumyalı anayolu üzerindeki yolda yaya olarak yürüyen şahıs üzerinde yaptığı aramada uyuşturucu buldu.

ads ads ads ads
21/09/2019

ads
Yolda Yürüyen Şüpheli Şahsın Üzerinde Uyuşturucu Bulundu

Polis, Pamuklu-Kumyalı anayolu üzerindeki yolda yaya olarak yürüyen şahıs üzerinde yaptığı aramada uyuşturucu buldu. Şahıs tutuklandı.
Polis Basın Bülteni’ne göre, dün saat 19.00 sıralarında Pamuklu-Kumyalı anayolu üzerinde bir polis ekibi tarafından devriye yapıldığı sırada, o esnada yolda yaya olarak yürümekte olan M.B.İ.’nin (E-39) şüpheli hareketlerinden dolayı üzerinde yapılan aramada yaklaşık 3 gr ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde bulunarak, emare olarak alındı. Bahse konu şahıs tutuklanırken, soruşturma devam ediyor. 

Diğer polisiye haberler:
MİNARELİKÖY’DE SAHTEKARLIKLA PARA TEMİNİ
Minareliköy'de E.K. (E-29), kendisini bir şahısa “yeğeni” olarak tanıttıktan sonra “aracının benzininin bittiğini” söyleyip adı edilenden sahte davranışla bin 200 TL nakit para aldığı tespit edildi. E.K. tutuklanırken soruşturma devam ediyor. 

***
ÇAYIROVA’DA KANUNSUZ AVLANMA    
Çayırova’da, Valya mevkiinde M.Ö.(E-55), file/ağ kullanmak suretiyle koruma altında bulunan pulya kuşlarını kanunsuz olarak avladığı tespit edildi. Bahse konu şahıs hakkında yasal işlem başlatılırken, soruşturma devam ediyor. 

21/09/2019 15:12
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: polis, hABER, KIBRIS, uyuşturucu, hırsızlık
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.