Yonca Evcimik: 90'lardan beri çıplağım!

90'lı yıllara damga vuran, 'Abone' ve 'Kendine Gel' gibi çok konuşulan albümlerin sahibi olan şarkıcı Yonca Evcimik, önceki akşam bir mekanda konser verdi. Magazin gündemine oturan sahne kostümü polemiğiyle ilgili konuşan Evcimik, dikkat çeken ifadeler kullandı.

ads ads ads ads
26/01/2022

ads
Yonca Evcimik: 90'lardan beri çıplağım!

Ünlü şarkıcı Yonca Evcimik, hafta sonu Zorlu PSM'de konser vererek dansçıları ile birlikte kendisini dinlemeye gelenlere eğlenceli bir gece yaşattı. Sahne şovu ve dansları ile dikkat çeken şarkıcı, günlerdir gündemde olan sahne kostümü tartışmasıyla ilgili konuştu.

"SAHNE ŞOV YERİDİR" 

Evcimik, "Artık şu sahne kostümleri ile ilgili tartışmalara bir son versinler. Sahne bir şov yeridir. Bırakın kim nasıl istiyorsa öyle giyinsin. Bana bu konu hakkında soru sorulmasın çünkü ben 90'lardan beri çıplağım" diyerek espri yaptı.

Konserlerinin hız kesmeden devam ettiğini söyleyen 58 yaşındaki şarkıcı Yonca Evcimik, yakında sürprizleri olacağını da sözlerine ekledi.

4NE OLMUŞTU? 

Geçtiğimiz günlerde Etiler'de objektiflere takılan İzzet Yıldızhan, Gülşen, Hande Yener ve Hadise'nin sahne kostümlerinin çok konuşulmasıyla ilgili yöneltilen soruya verdiği yanıtla çok konuşulmuştu:

"Her sanatçının yaşam biçimi var saygı duyarım ama şu da bilinmeli ki burası Türkiye! Herkes bu topluma göre yaşamalı. Külotla da çıkmasınlar bir zahmet. Ben ekranlarda böyle şeyler görmek istemiyorum. Biz nispeten de olsa örf adetlerimize dikkat ediyoruz. Ve dikkat de etmeliyiz."

TEPKİ YAĞDI 

Bu sözler magazin gündemine bomba gibi düşmüş, Hande Yener, Hülya Avşar, Gonca Vuslateri ve Defne Samyeli gibi birçok ünlü isimden Yıldızhan'a tepki yağmıştı.

Öte yandan fit görüntüsüyle adeta yıllara meydan okuyan Evcimik, aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından Kasım ayında yaptığı paylaşımla adından söz ettirmişti.

"BURADA YAZ BİTMEZ" 

Evcimik, sosyal medyada hesabından "An itibarıyla Bodrum Evcimik Cumhuriyeti'nde durum budur. Burada yaz bitmez. Ben birazdan denize" notunu düşerek bikinlili pozlarını paylaşmıştı.

26/01/2022 12:31
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Yonca Evcimik, magazin, haber
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.