YouTube kanalı nasıl açılır?

ads ads ads ads
04/11/2019

ads
YouTube kanalı nasıl açılır?

Dünyanın en çok kullanılan video paylaşım sitesi YouTube üzerinden kanal açmak ve içerik paylaşmak isteyenler için YouTube kanalı nasıl açılır sorusunun cevabını derledik. İşte YouTube kanalı açmak ve içerik oluşturmak ile ilgili bilgiler...

Bir Google hesabınız var ve YouTube hesabınızı açtınız. Google hesabınız olması, YouTube’da kanalınız olduğu anlamına gelmez.

Google Hesabı ile video izleyebilir, beğenebilir ve kanallara abone olabilirsiniz. Ancak YouTube kanalınız olmadan, YouTube'da herkesin görebileceği bir varlığınız olmaz. Google Hesabınız olsa bile video yükleyebilmek, yorum yapabilmek veya oynatma listesi oluşturabilmek için YouTube kanalı oluşturmalısınız. Bilgisayarınızdan ya da YouTube'un mobil sitesinden kanal oluşturabilirsiniz. Peki YouTube kanalı nasıl açılır?

YOUTUBE KANALI NASIL AÇILIR?

YouTube’a hesabınızla bağlanarak oturum açın.

Sol üst köşedeki seçeneklerden ‘kanal oluştur’ bölümüne gidin

Ayrıntıları kontrol edin ve ‘tamam’ı tıklayarak kaydedin.

Yeni kanalınız oluştu!

Geriye keyiflice kanalınıza içerik yüklemek, görselliğini düzenlemek kalıyor. Bir profil fotoğrafı, bir kanal fotoğrafı seçin, bunları hizalayarak yerleştirin. Kısa bir açıklama yazısı yazın, web sayfanız (varsa) ekleyin ve kanalınızın keyfini çıkarın!

YOUTUBE KANAL DÜZENLEMELERİ NASIL YAPILIR?

Kanalınızda Videolar,  Oynatma Listeleri,  Kanallar,  Tartışma,  Hakkında bölümü bulunur. bBu alandan Kanalı Özelleştirme ve İçerik Stüdyosu bölümünü de kullanabilirsiniz.  Kanalı özelleştir sekmesini kullanarak “kanal açıklaması, kanal resmi ve kanal ayarlarını “ kontrol edebilirsiniz. Yani izleyicilerin sizi ilgi çekici bulabilmesinin ilk adımı doğru fotoğraf ve açıklama metninden geçer. Bu alanı etkileyici içeriklerle doldurmak size çok şey kazandırabilir.

04/11/2019 22:08
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: YouTube kanalı nasıl açılır?, haber, kıbrıs,
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.