YouTube, Netflix karşısında mağlubiyeti kabul etti

Medya sektörünün iki dev ismi YouTube ve Netflix arasındaki rekabette, YouTube Netflix ile mücadele edemeyeceğini kabullendi.

ads ads ads ads
02/05/2018

ads
YouTube, Netflix karşısında mağlubiyeti kabul etti

Medya devi Youtube, yakın zamanda Türk kullanıcılarının hayatınada giren bir başka medya devi olan Netflix karşısında mücadeleye giremeyeceğini kabullendi.

YouTube Orginials’ın başındaki isim Susanne Daniels, IndieWire’a yaptığı açıklamada bu saatten sonra Netflix’le mücadele edilemeyeceğini, onların çok ileride olduğunu söyledi. Ancak Daniels gözüne başka hedefler kestirmiş: “…ancak zamanla Hulu , Amazon ve kesinlikle Apple ile rekabet edebiliriz. Umarım bunu yaparken göreceksiniz ” diyor.

YouTube’un Netflix ile mücadele etmek istediği program YouTube Red kullanıcılara reklamsız içerik ve sitenin mobil uygulamasında arka planda çalışmasını sağlıyor. Aylık 9,99 $’a abone olabileceğiniz sistemde bazı YouTuberlar da servise özel içerik çıkarıyor.

Hizmet şu sıralarda Daniel LaRusso ve Johnny Lawrence’ın rol oynadığı Cobra Kai dizisine odaklanmış durumda. İlerleyen zamanlar çok daha fazla dizi duymamız da şaşırtıcı olmayacak. Ancak YouTube Red’in Netflix gibi 8 milyar dolarlık dev bir yatırım almayacağını da şirketin CEO’su Susan Wojcicki onayladı. Beklentileri çok fazla yüksekte tutmamak gerek.

02/05/2018 09:17
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: YouTube, Netflix
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.