YouTube'den önemli açıklama!

ads ads ads ads
17/10/2018

ads
YouTube'den önemli açıklama!

YouTube'ye giriş sağlayamayan kullanıcılar için YouTube ekibinden bir açıklama geldi.

Gece 04:00 sularında kullanıcılar dünyanın en popüler video paylaşım platformu olan YouTube'ye giriş sağlayamamışlardı. Konu hakkında sonunda YouTube ekibinden bir açıklama geldi.

YouTube'dan gelen açıklamada, yaklaşık 2 saat süren sorunun çözüldüğü belirtildi.

Aylık kayıtlı izleyici sayısının 1,8 milyarı bulan popüler video paylaşım sitesi YouTube 'a, saat 04:00 itibarıyla kullanıcıların giriş yapamadıkları belirtildi. YouTube 'a giriş yapmaya çalıştıklarında hata ile karşılaşan internet kullacıları, tepkilerini sosyal medyada dile getirdi.

YouTube'den önemli açıklama!

Yaklaşık 2 saat süren sorunun çözüldüğünü belirten YouTube, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Geri döndük! Sabrınız için teşekkürler. Eğer sorunları yaşamaya devam ederseniz, lütfen bize bildirin"

Popüler sosyal medya platformlarında genellikle bu tarz sorunlar ile karşılaşmak olası bir durum. Yeri geldiği zaman serverlar kendiliğinden çökebiliyor yada ansızın problem çıkartabiliyorlar o an sistemde yer alan yoğunluktan dolayı.

En azından bu durumun farkına hemen varılıyor ve kullanıcıları tökezletmeyecek şekilde tekrardan iyileştirilmeler yapılıyor.

17/10/2018 17:03
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: YouTube’den önemli açıklama!, haber, kıbrıs,
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.