Yüksek kalite kablosuz bağlantı kurabilecek

TP Vision, DTS Play-Fi üzerinden kablosuz bağlanan ve aynı anda birlikte çalışan yeni Philips TV & Sound ürünlerini tanıtacağını duyurdu

ads ads ads ads
25/06/2020

ads
Yüksek kalite kablosuz bağlantı kurabilecek

Yüksek çözünürlüklü ses akışı ve milisaniyeden daha kısa sürede doğru ses aktarımını destekleyen birinci sınıf kablosuz ses ekosistemi olan DTS Play-Fi; TV, mobil cihaz ve hoparlör dahil olmak üzere pek çok elektronik cihazı eksiksiz bir eğlence deneyimi sunmak için sorunsuz bir şekilde birlikte çalıştırıyor.

Sistemin, yeni çıkacak olan Philips OLED805 serisinde yer alacağını belirten TP Vision, bu ürünün premium TV markaları arasında DTS Play-Fi’yi setine dahil eden ilk TV olacağını söyledi.

2020 model tüm Philips Android TV’lerde DTS Play-Fi siteminin hazır olacağını duyuran TP Vision; 2019 modelleri için de bir güncelleme yapacak. 2020 yılının ikinci yarısında yapılacak güncellemeyle 2019 model Philips Android TV’lere de DTS Play-Fi’yı ekleyen firma; eksiksiz bir kablosuz bağlantı platformu oluşturmaya yönelik önemli adımlar atıyor.

TP Vision, ayrıca Eylül ayında DTS Play-Fi donanımlı yeni soundbar ve kablosuz hoparlör serisini de piyasaya sürecek ve tüketicilere evlerinde kesintisiz ve kullanımı kolay Philips ses deneyimi seçeneği sunacak.

25/06/2020 11:36
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: philips, sound, teknoloji,
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.