Yurt dışında bayram tatili Turkcell’le daha avantajlı

Bayram tatili için yurt dışına seyahat edecek Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler, yurt içinde kullandıkları paketlerini yurt dışında da Kuzey Kıbrıs’taymış gibi kullanabiliyor.

ads ads ads ads
28/08/2017

ads
Yurt dışında bayram tatili Turkcell’le daha avantajlı

Kurban Bayramı tatilini yurt dışında değerlendirecek olanlar Kuzey Kıbrıs Turkcell’le roaming endişesi yaşamayacak.
Kuzey Kıbrıs Turkcell, bayram tatili öncesinde yurt dışı iletişimine yönelik avantajlarını anımsattı.

Bayram tatili için yurt dışına seyahat edecek Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler, yurt içi tarifelerini, yurt dışında da ek hiçbir işlem yapmadan günlük 15 TL karşılığında Kuzey Kıbrıs’taymış gibi kullanabiliyor.
“Transit Servisi” ile Kuzey Kıbrıs Turkcell’lilerin Kuzey Kıbrıs’taki paketlerinde yer alan internet, dakika ve mesajlar, ek hiçbir işlem gerektirmeden yurt dışındaki 69 ülkede kullanılabiliyor.
‘Otomatik’ devreye giriyor

Transit Servisi, her yurt dışı seyahatinde, dakika, SMS veya internet kullanımı yapıldığı zaman ya da yurt dışında arama alındığında otomatik olarak devreye giriyor.

Türkiye dahil 69 ülkede geçerli olan bu servis özelliği Bireysel ve Kurumsal Eko, Eko Ekstra, Gold Mini, Gold, Platinum, Midi, Maxi, Mega, Kamu 300, Kamu 500, PGM 300, PGM 500, life Midi, life Maxi, life Mega, life Plus ve Bireysel Her Yöne 200, Her Yöne 400, Her Yöne 600, Her Yöne 800, Her Yöne 900, Her Yöne 1500 paket müşterileri için geçerli oluyor.

Kuzey Kıbrıs Turkcell Bireysel Pazarlama Ürün Yöneticisi Dize Gürkan yaptığı açıklamada, “Transit servisinizin devreye girmesi ile paketiniz kapsamında sunulan dakikalar ile bulunduğunuz ülke yönüne, Türkiye ve KKTC yönüne arama yapabilirsiniz” bilgisini verdi.
Gürkan, tüm ülkelerden gelen aramaların da paket dakikalarından düşeceğini anımsattı.

İnternet kullanımı yapıldığı zaman bu kullanımların ‘ek paketler haricinde’ mevcut paketlerin internet kotasından düştüğünü de söyleyen Dize Gürkan Tekener, her yöne gönderilen SMS’lerin paketlerdeki SMS faydasından kullanıldığını ifade etti.
Kuzey Kıbrıs Turkcell Bireysel Pazarlama Ürün Yöneticisi Dize Gürkan Tekener şu bilgileri de paylaştı:
“Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler Türkiye’de iken paketleri dahilindeki internetlerini aynı Kıbrıs’taymış gibi kullandığından internet kullanımında Transit özelliği devreye girmiyor ve müşteriye hiçbir ücret yansımıyor. Transit özelliği Türkiye’deyken sadece arama yapma, arama alma ve SMS gönderme durumunda devreye giriyor.”

‘Servis her gün yenilenecek’


Kuzey Kıbrıs Turkcell, Transit Servisi ile paket faydalarının her gün KKTC saatine göre 23.59’a kadar geçerli olduğunu duyururken, servisin kullanımla birlikte her gün yenilendiğini, kullanılmadığı takdirde ise servisin devreye girmediğini ve ücret yansımadığını ifade etti.
Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler, Transit Servisi kapsamında kalan faydalarını “TRANSIT KALAN” yazıp 6767’ye SMS (kısa mesaj) göndererek öğrenebiliyor. Servisi iptal etmek isteyenler ise “TRANSIT IPTAL” yazıp 6767’ye SMS göndererek servisi iptal edebiliyor.

28/08/2017 12:51
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Kuzey Kıbrıs Turkcell
MANŞETLER

HK FIRSATLAR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.