Zanlı, 3 ay arayla yine vukuat işledi

ads ads ads ads
31/05/2023

ads
Zanlı, 3 ay arayla yine vukuat işledi

Girne’de faaliyet gösteren bir Club içerisinde meydana gelen vahim zarar meselesi ile ilgili olarak tutuklanan zanlı Berat Fırat, yeniden mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Naşit Akmansel, olayla ilgili bulguları aktardı. Polis 27 Mayıs 2023 tarihinde saat 01.30 raddelerinde Girne’de faaliyet gösteren bir club içerisinde, Girne’de sakin Berat Fırat’ın kız arkadaşına soru sorduğu gerekçesiyle müşteki Ö.D’nin gizlice arkasından gelip, yüzünün sol yanak kısmına yumruk vurmak suretiyle adı edilenin çene kemiğinin kırılmasına neden olduğunu mahkemeya aktardı. Polis mesele ile ilgili olarak zanlının yapılan şikjayet üzerine tutuklandığını müştekinin Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Cerrahi servisinde müşahade altına alındığını ve tedavisinin devam ettiğini belirtti. Polis memuru, zanlının 11 Mart 2023 tarihinde Girne’de meydana gelen yaralama ve ciddi darp olayını gerçekleştirdiğini, tutuklandığını ve soruşturmanın ardından teminatla serbest kaldığını söyledi.

Polis, zanlının 3 ay arayla yine vukuat işlediğini ifade ederek, serbest yargılanması halinde benzer suçlar işleyebileceğini veya yargılamadan kaçabileceğini belirtti.

Polis memuru, üniversite öğrencisi olan zanlının tutuklu yargılanmasını talep etti.

Mahkeme talebi kabul ederek, zanlıyı 25 günü aşmayacak şekilde cezaevine gönderdi.

31/05/2023 19:30
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Zanlı, 3 ay arayla yine vukuat işledi
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.