ZTK Fenerbahçe Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

ZTK yarı final ikinci mücadelesinde Fenerbahçe Trabzonspor ile karşılaşacak. Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında bordo mavili ekip 2-1’lik ilk maçın avantajı ile sahada olacak

ads ads ads ads
15/06/2020

ads
ZTK Fenerbahçe Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Süper Lig’e verilen aranın ilk maçlar bu hafta oynanmaya başlanmıştı. Fenerbahçe 10 kişi kaldığı mücadelede Kayserispor’u 2-1 mağlup etmeyi başardı. Sarı lacivertli takım 2 dakikada bulduğu 2 golle galibiyeti elde etti.

Trabzonspor da aynı şekilde 10 kişi kaldığı maçta deplasmanda Göztepe’yi 3-1 mağlup ederek verilen ara sonrasında iyi bir başlangıç yapmış oldu.

İLK MAÇ 2-1 TRABZON’UN

ZTK yarı final mücadelesinde oynanan ilk müsabakada Trabzonspor kendi evinde 2-1 kazanarak avantajı elde etmişti. Deplasmanda atılan golün avantajına sahip olan sarı lacivertli takım ise kendi evinde 1-0 galip gelse de turu atlatan taraf olacak.

Kupadaki bir diğer mücadele ise 18 Haziran 2020 Perşembe günü Aytemiz Alanyaspor ile Fraport TAV Antalyaspor arasında oynanacak.

FENERBAHÇE TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

16 Haziran 2020 Salı günü oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı saat 20:45’te başlayacak ve ATV ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.

15/06/2020 16:53
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: ztk fenerbahçe, trabzon spor,
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.