Advertisement

Advertisement

Ercan’da “INAD” Uygulaması Sürüyor

YAYIN TARİHİ:
Haberi dinle
Butona tıklayın: oynat / duraklat
Hazır
ads ads
13/08/2026
Ercan’da “INAD” Uygulaması Sürüyor

Ercan’da “INAD” Uygulaması Sürüyor

Ercan Havalimanı’na gelen bazı yolcuların polis tarafından ülkeye alınmayarak geri gönderilmesine ilişkin uygulama devam ediyor.

Polisin yetkisi kapsamında, hava ve deniz limanlarından gelen bazı kişiler ülkeye kabul edilmeyerek geldikleri yere geri gönderiliyor. “INAD” olarak bilinen “Kabul Edilemez Yolcu” işlemi uygulanan yolcular, işlemleri tamamlanıncaya kadar limanlardaki polis karakollarında tutuluyor.

Benzer uygulamaya tabi tutulduğunu söyleyen bir yolcu, sosyal medya hesabından yayımladığı video ile yaşadıklarına tepki gösterdi.

“Açıklama yapılmadan geri gönderiliyoruz” iddiası

Sosyal medya üzerinden paylaşım yapan şahıs, Ercan Havalimanı’na indikten sonra kendilerinin “sorgusuz sualsiz” alındığını ve kendilerine herhangi bir açıklama yapılmadığını öne sürdü.

KKTC’de esnaflık yaptığını belirten yolcu, neden ülkeye alınmadıklarına ilişkin herhangi bir gerekçe gösterilmediğini iddia etti.

YAYIN TARİHİ:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad ad
TAGS:
MANŞETLER

HK KIBRIS

Advertisement
© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.