Advertisement

Advertisement

Güney Kıbrıs’ta “kabine değişecek” iddiası

YAYIN TARİHİ:
Haberi dinle
Butona tıklayın: oynat / duraklat
Hazır
ads ads
24/07/2026

Güney Kıbrıs’ta “kabine değişecek” iddiası

Güney Kıbrıs’taki kabine değişikliğine yönelik senaryoların gündemde olduğu belirtildi.

Politis gazetei “Kabine Değişikliği Senaryosunda Yeni İsimler” başlıklı haberinde Güney Kıbrıs’ta bakanlık ve müsteşarlıklarda 4 değişikliğin yapılacağına dair  söylemler bulunduğunu yazdı.

BM Genel Sekreteri Antonio Guterres’in adaya gelmesinden önce kabine değişikliğinin mümkün olmadığını yazan gazete bakanlıklara veya müsteşarlıklara atanması muhtemelen isimlerin kulislerde dolaştığını belirtti.

Kabine değişikliği kapsamında Rum Başkanlık Ofisi müdürlüğüne de atama yapılmasının beklendiğini yazan gazete Kültür Müsteşarlığı için DİKO eski milletvekili Pavlos Milanos’ın isminin geçtiğini belirtti.

Habere göre Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığında Aleksis Vafeadis’in yerine ise DİKO Genel Sekreteri Yorgos Solomu’nun ismi geçiyor.

YAYIN TARİHİ:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad ad
TAGS: Güney Kıbrıs’ta “kabine değişecek” iddiası
MANŞETLER

HK KIBRIS

Advertisement
© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.