Türkiye'den KKTC'ye Gelecek Olanlar Dikkat

ads ads ads ads
31/05/2021

ads
Türkiye'den KKTC'ye Gelecek Olanlar Dikkat

Pegasus Havayolları, Türkiye'den Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) gelecek kişilerin 30 Haziran'dan itibaren eski tip nüfus cüzdanlarıyla çıkış işlemlerinin yapılamayacağını duyurdu.

Pegasusun resmi sosyal medya hesabından, Türkiye'den KKTC'ye nüfus cüzdanları ile yapılacak seyahatlere ilişkin bir paylaşım yapıldı.

Paylaşımda, 30 Haziran'dan itibaren, Türkiye'den KKTC'ye gidecek vatandaşların eski tip nüfus cüzdanlarıyla çıkış işlemlerinin sonlandırılacağı kaydedilerek, "Vatandaşlarımız, artık Uluslararası Sivil Havacılık Teşkilatı (ICAO) standartlarına uygun yeni tip kimlik kartlarıyla çıkış işlemlerini gerçekleştirebilecek." denildi.

31/05/2021 12:01
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Pegasus Havayolları, Türkiye
MANŞETLER

HK TÜRKİYE

YKS'ye başvuru sayısı yarım milyon düştü! Eğitim uzmanı değerlendirdi

HK TÜRKİYE

8-9 Haziran tarihlerinde yapılacak üniversite sınavına başvuranların sayısı, geçen yıla göre yarım milyon azaldı. Özellikle üniversite öğrencisi, üniversite mezunu gibi bazı mezun kategorilerinde başvurular yarı yarıya düştü. Sınava giren 12. sınıf öğrenci sayısında ise 224 binlik bir artış var. Peki bu durum, sınavı nasıl etkileyecek? Eğitim Uzmanı Salim Ünsal değerlendirdi.

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.