Advertisement

Advertisement

Uyuşturucu zanlısı cezaevine gönderildi

YAYIN TARİHİ:
Haberi dinle
Butona tıklayın: oynat / duraklat
Hazır
ads ads
18/09/2026

Uyuşturucu zanlısı cezaevine gönderildi

Lefkoşa’da meydana gelen “Kanunsuz Uyuşturucu Madde İthal ve Tasarrufu” suçundan tutuklanan O. Z. B.yeniden mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Görkem Sevindik  olayla ilgili bulguları aktardı. Polis, 07.09.2026 tarihinde saat 15:00’te Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğünde görevli bir polis ekibi tarafından Metehan Kara Sınır Kapısında kullanımındaki PTE 723 plakalı salon aracı ile KKTC’ye giriş yapmak isteyen O. Z.B.’nin alıkonularak üzerinde ve konu araçta yapılan aramada tasarrufunda yaklaşık 2 kilogram ağırlığında Hint keneviri türü uyuşturucu madde bulunarak emare olarak alındığını söyledi. Polis, zanlının tutuklanarak, soruşturma başlatıldığını, ifadesinde uyuşturucuyu Lefkoşa’da bir konuma bırakıp, 300 euro alacağını söylediğini aktardı. Polis, zanlının ayrıca 30 Ağustos 2026 tarihinde Güney Kıbrıs’ta bir şahsın yönlendirmesiyle Kuzey Kıbrıs’a 2 kilo uyuşturucu ithal edip, Lefkoşa’da bir konuma bıraktığını itiraf ettiğini açıkladı. Polis, soruşturmanın tamamlandığını, zanlının İngiltere vatandaşı olduğunu ve Güney Kıbrıs’ta yaşadığını belirterek, tutuklu yargı talep etti. 

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Gizem Erciyas, zanlının 3 ayı aşmayan süreyle cezaevine gönderilmesine emir verdi.  (Kamalı Haber)

 

YAYIN TARİHİ:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad ad
TAGS:
MANŞETLER

HK KIBRIS

Advertisement
© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.