Advertisement

Advertisement

Alp Galip, Qatar Tourism Awards 2026’da finale kaldı

YAYIN TARİHİ:
Haberi dinle
Butona tıklayın: oynat / duraklat
Hazır
ads ads
06/10/2026

Alp Galip, Qatar Tourism Awards 2026’da finale kaldı

Dijital içerik üreticisi ve fotoğrafçı Alp Galip, Katar Devleti tarafından düzenlenen Qatar Tourism Awards 2026 kapsamında, “Outstanding Qatar Travel Vlog of the Year” kategorisinde finale kalan 7 isimden biri oldu.

Yayımlanan finalist listesinde Alp Galip’in yanı sıra Atnafas Creative (Omar Farooq), Walking OZ, Russianqatar, New In Doha, Kane and Pia Muehlenbeck ile Qatar Airways Holidays yer aldı.

Galip, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 23 Kasım’da Katar’ın başkenti Doha’da düzenlenecek gala gecesine Katar Devleti’nin davetlisi olarak katılacağını belirtti.

YouTube’da içerik üretmeye başladığı ilk dönemlerde kendisine yönelik olumsuz yorumlar yapıldığını ifade eden Galip, buna rağmen kendi çizgisinde ilerleyerek çalışmalarını geliştirdiğini söyledi.

Bir Kıbrıslı olarak uluslararası alanda iz bırakmayı ve kendi alanında Kıbrıs’ın sesini duyurmayı hedeflediğini belirten Galip, global etkinliklerde kurduğu bağlantılar aracılığıyla farklı isimleri ülkeye davet ederek Kıbrıs’ın tanıtımına katkı sağlamaya devam edeceğini kaydetti.

“KİŞİSEL HEDEFLERİM DAHA BİTMEDİ”

Galip, paylaşımında kendisine Girne Milletvekilliği kontenjan adaylığı teklif edildiğini de açıkladı. Teklifi kibarca reddettiğini belirten Galip, “Benim daha kişisel hedeflerim bitmedi” ifadelerini kullandı.

Memleketin daha güzel ve temiz bir yer olması için bazı konulardaki keskin duruşunu sürdüreceğini ifade eden Galip, herhangi bir kişisel menfaat veya beklenti içerisinde olmadığını vurguladı.

YAYIN TARİHİ:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad ad
TAGS:
MANŞETLER

HK KIBRIS

Advertisement
© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.