Alsancak'ta polise saldıran zanlı tutuklandı
Alsancak'ta alkollü olduğu değerlendirilen bir kişi, çevreyi rahatsız ettiği gerekçesiyle müdahale eden polislere küfür edip darp ederek görevlerini yapmalarını engellemeye çalıştı. Zanlı tutuklanırken, nefes örneği vermeyi de reddetti.
20/07/2026
Alsancak'ta alkollü olduğu değerlendirilen bir kişi, çevreyi rahatsız ettiği sırada müdahale eden polislere saldırdığı gerekçesiyle tutuklandı.
Polis Basın Subaylığı'ndan yapılan açıklamaya göre olay, 19 Temmuz 2026 tarihinde saat 19.15 sıralarında meydana geldi.
M.T. (32), alkollü içki tesiri altında bulunduğu sırada nefes örneği vermeyi reddetti. Makul bir mazereti olmaksızın yüksek sesle bağırıp çağırarak çevreye rahatsızlık verdiği belirtilen zanlı, olay yerine gelen polis ekiplerinin kendisini tutuklamak istemesi üzerine görevli polislere küfür etti.
Açıklamada, zanlının görevli polislerin vücutlarının çeşitli yerlerine elleriyle vurmak suretiyle darp ettiği ve görevlerini yapmalarını engellediği kaydedildi.
M.T. tutuklanırken, olayla ilgili polis soruşturmasının sürdüğü bildirildi.

























































































































































































