Advertisement

Advertisement

Ay Napa’da “HS TikkyTokky” rahatsızlığı

YAYIN TARİHİ:
Haberi dinle
Butona tıklayın: oynat / duraklat
Hazır
ads ads
20/06/2026

Ay Napa’da “HS TikkyTokky” rahatsızlığı

Dünyada “HS TikkyTokky” olarak tanınan İngiliz influencer Harrison Sullivan ve sosyal medyada aktif ekibinin son günlerde Ay Napa’da yaptığı ve büyük bölümünü internette canlı yayımladıkları eylemleri Güney Kıbrıs'ta rahatsızlık yarattı.

Politis haberi “Ay.Napa: Dayak, Uyuşturucu ve Taciz… Dünyaca Ünlü Influencer Diğer Streamers (Yayıncılar) ile Birlikte Panik Yayıyor” başlığıyla aktardı.

Habere göre ekibin yayımladığı video ve kesitler sosyal medyada geniş çapta paylaşılıyor. Canlı yayınlardan birinde Ay Napa’nın dar sokaklarında gerilim, kaos ve şiddet içerikli bir kavga yansıtılıyor. Sullivan, olayla ilgili olarak “polis bizi topladı ama ben kaçtım” paylaşımı yaptı.

Haberde Sullivan ve ekibinin eylemlerinin “kargaşa yarattığı, sosyal medyada dolaşan canlı yayın ve kesitlerin çoğunda gerilim, kışkırtıcı davranışlar ve kaygı yaratan olaylar gösterildiği” vurgulandı.

Habere göre bu canlı yayınlanan videolardan birinde, Ay Napa’daki bir villada bir kadının hintkeneviri olduğu düşünülen kuru bitkileri bıçakla doğradıktan sonra sarma sigaraya yerleştirdiği görünüyor. Başka bir kesitte ise Sullivan ya da grubundan başka kişilerin kamuya açık alanda burunlarına madde çektiği, insanlara yaklaşarak taciz ettikleri ve rahatsız edici şekilde davrandıkları izleniyor.

Gazeteye göre Ay Napa Belediye Başkanı Hristos Zannettu canlı yayınlarda görünenlerin “münferit olaylar olduğunu” savundu, polis sayısının artırılmasını istedi. Zannettu eğlence yeri işletmecilerinden “daha dikkatli olmalarını”, mağaza sahiplerinden de kesici-delici aletleri raflardan kaldırmalarını istedi.

YAYIN TARİHİ:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad ad
TAGS:
MANŞETLER

HK KIBRIS

Advertisement
© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.