Advertisement

Advertisement

Başına Defalarca Yumruk Attı, Kulak Zarını Yırttı: Zanlı Tutuklandı

YAYIN TARİHİ:
Haberi dinle
Butona tıklayın: oynat / duraklat
Hazır
ads ads
07/09/2026

Başına Defalarca Yumruk Attı, Kulak Zarını Yırttı: Zanlı Tutuklandı

Lefkoşa’da meydana gelen “Vahim Zarar ve Ciddi Darp” suçlarından tutuklanan M.V., mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede meseleyle ilgili şahadet veren polis memuru Mehmet Pınardan, olayla ilgili bulguları aktardı.

Polis, 6 Eylül 2026 tarihinde saat 17.55 sıralarında Lefkoşa’da zanlı M.V.’nin, herhangi bir gerekçe olmaksızın B.I.’nın başına her iki eliyle müteakip defalar yumruk vurduğunu ve bu şekilde B.I.’nın sol kulak zarında iki ayrı yırtık oluşmasına neden olarak vahim zarara uğrattığını söyledi.

Polis, zanlının 7 Eylül 2026 tarihinde Lefkoşa Kaza Mahkemesi’nden temin edilen derdest emri gereği tutuklandığını belirtti. Meseleyle ilgili ifadeler ve doktor raporlarının temin edildiğini kaydeden polis, tahkikatın devam ettiğini ancak zanlının soruşturmaya etki edebileceği kısmın tamamlandığını söyledi.

Polis memuru, zanlının TC ve KKTC vatandaşı olduğunu belirterek, mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlanmasını talep etti.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Zehra Yalkut Bilgeç, zanlının yurt dışına çıkışının yasaklanmasına, haftada bir gün ispat-ı vücut yapmasına, 50 bin TL nakit teminat yatırmasına ve bir kefilin 750 bin TL kefalet senedi imzalamasına emir verdi.

(Kamalı Haber)

YAYIN TARİHİ:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad ad
TAGS:
MANŞETLER

HK KIBRIS

Advertisement
© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.