Bu kez Şampiyon Çocuklar parkurun tozunu attı
25/05/2026
Kıbrıs Türk Motosiklet Kurumu (KITMOK) tarafından Aya Parkuru’nda düzenlenen “Çocuk Moto ve Cross ATV Yarışı”, renkli görüntülere ve büyük heyecana sahne oldu.

Sabah saatlerinde başlayan organizasyonda çocuk sporcular, hem moto hem de cross ATV kategorilerinde piste çıkarak yeteneklerini sergiledi.
Yarış boyunca aileler ve sporseverler parkur çevresinde yoğun ilgi gösterirken, minik sporcuların performansı alkış aldı.
Adrenalin dolu mücadelelerin yaşandığı etkinlikte, geleceğin motosiklet ve ATV sporcuları izleyenlerden tam not aldı.
Çamur ve toprak pistte kıyasıya rekabet eden yarışçılar, zaman zaman zorlu anlar yaşasa da mücadeleyi bırakmadı.
.jpeg)
KITMOK Başkanı Mustafa Özgökçen, çocukların motor sporlarına güvenli ve disiplinli şekilde yönlendirilmesinin önemine dikkat çekerek, bu tür organizasyonların devam edeceğini belirtti.
“Geleceğin Şampiyonları Pistte” sloganıyla düzenlenen yarış, gün sonunda ödül töreni ve hatıra fotoğraflarıyla tamamlandı.
.jpeg)































































































































































































