Advertisement

Advertisement

Büfenin kilidini kırıp yiyecek ve içecek çaldılar

YAYIN TARİHİ:
Haberi dinle
Butona tıklayın: oynat / duraklat
Hazır
ad ads ads
28/10/2026

Büfenin kilidini kırıp yiyecek ve içecek çaldılar

Lefkoşa’da seyyar büfenin kilidini kırarak yiyecek ve içecek çaldıkları gerekçesiyle tutuklanan A.C.V. ile A.Ş., yeniden mahkemeye çıkarıldı. Mahkeme, iki zanlının da 20 günü aşmayan süreyle cezaevine gönderilmesine emir verdi.

Mahkemede meseleyle ilgili şahadet veren Polis memuru Emine Yekli, olayla ilgili bulguları aktardı. Yekli, 20-21 Ekim 2026 tarihleri arasında, saat 12.00 ile 07.00 sıralarında Lefkoşa’da Türkiye Cumhuriyeti Elçiliği önünde bulunan G.A.’ya (35) ait seyyar büfenin kilidinin kasten ve kanunsuz olarak kırıldığını söyledi.

Büfede 250 TL hasar meydana geldiğini belirten polis, içeride bulunan toplam 550 TL değerindeki bisküvi ve içeceklerin de sirkat edildiğini kaydetti. Polis, zanlıların Cürümleri Önleme Şubesi ekipleri tarafından tespit edilerek tutuklandığını ifade etti.

Soruşturmanın tamamlandığını belirten polis, her iki zanlının da benzer ve farklı suçlardan sabıkaları bulunduğunu kaydederek tutuklu yargılanmalarını talep etti.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Şevket Gazi, zanlıların 20 günü aşmayan süreyle cezaevine gönderilmesine emir verdi. 

(Kamalı Haber) 

YAYIN TARİHİ:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
TAGS:
MANŞETLER

HK KIBRIS

Advertisement
© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.