Ercan'dan çıkarken valizinde 70 adet cep telefonu bulundu

ads ads ads ads
13/09/2021

ads
Ercan'dan çıkarken valizinde 70 adet cep telefonu bulundu

Ercan’dan çıkış yapmak isterken tasarrufunda birçok cep telefonu bulunan zanlı Prosper Shu Shu makul izahat verememesi üzerine soruşturma maksatlı ek tutukluluk süresi talebi ile mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede yeminli şahadet veren polis memuru Kozal Debreli, olguları aktardı. Polis, 08.09.2021 tarihinde saat 21.00 raddelerinde Lefkoşa'da, Ercan Havalimanı içerisinde, Prosper Shu Shu’nun KKTC'den çıkış yapmak istediği esnada, tasarrufunda bulunan valizi içerisinde, 16 adet Samsung marka ve 54 adet Xiomi Redmi marka cep telefonu tespit edildiğini belirtti. Polis, zanlının adı edilen bahse konu telefonlar ile ilgili makul izahat verememesi üzerine suçüstü tespit edilerek tutuklandığını anlattı. Polis, zanlının sözlü beyanında konu cep telefonlarını, İskele’de çalışmakta olduğu işyerinde Malezya uyruklu bir şahıstan borcu karşılığında aldığını beyan ettiğini söyledi. Polis, soruşturmanın devam ettiğini, BTYK’dan yapılan araştırmada bazı telefonları kayıtsız bazılarının da farklı kişiler adına kayıtlı çıktığını bu yönde de araştırma olduğunu belirterek soruşturmanın salimen yürütülebilmesi için zanlının 4 gün daha tutuklu kalmasını talep etti.

 

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Hazal Hacımulla, zanlının 4 gün daha poliste tutuklu kalmasına emir verdi. (Kamalı Haber)  

13/09/2021 14:53
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Prosper Shu Shu, Ercan Havalimanı telefon
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.