Advertisement

Advertisement

Harmancı: 840 kW’lık güneş enerji santralini AB hibesiyle kazandırdık

YAYIN TARİHİ:
Haberi dinle
Butona tıklayın: oynat / duraklat
Hazır
ad ads ads
02/11/2026

Harmancı: 840 kW’lık güneş enerji santralini AB hibesiyle kazandırdık

 

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı ve Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) LTB Başkan adayı Mehmet Harmancı, belediyeye 840 kW kapasiteli güneş enerji santrali kazandırdıklarını açıkladı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Harmancı, projenin Avrupa Birliği (AB) hibesiyle hayata geçirildiğini belirterek, bunun uzun süren emek, diplomasi ve sabrın sonucu olduğunu ifade etti.

Harmancı, paylaşımında, “Çalıştık, sabrettik ve şüphesiz başardık. 840 kW güneş enerji santralini emekle, diplomasi gücümüzle ve inatla AB hibesi olarak kazandırdık. Algı değil, gerçek” ifadelerini kullandı.

Sürecin sabır, diyalog ve diplomasiyle yürütüldüğünü kaydeden Harmancı, projenin hem çevre hem de gelecek açısından önemli ve kalıcı bir eser olduğunu vurguladı.

YAYIN TARİHİ:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
TAGS:
MANŞETLER

HK KIBRIS

Advertisement
© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.