Advertisement

Advertisement

Hintkenevirlerini Sularken Suçüstü Yakalandı

YAYIN TARİHİ:
Haberi dinle
Butona tıklayın: oynat / duraklat
Hazır
ads ads
01/07/2026

Hintkenevirlerini Sularken Suçüstü Yakalandı

Girne’de dağlık arazide uyuşturucu ziraatı yapıldığı bilgisi üzerine, Kıbrıs Evleri yakınlarında Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğünde görevli polis ekipleri tarafından gerçekleşen opersyonda, İ.Ö., suç üstü yakalandı. 
Operasyonda saksı içerisinde, boyları 1 metre 4 kök hintkeneviri ele geçirilirken zanlı İ.Ö., ek tutukluluk talebi ile yeniden Girne Kaza Mahkemesine çıkarıldı. 
Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğünde görevli polis memuru Mert Osmanlılar, zanlı İ.Ö.’nün 26 Haziran tarihinde tutuklandığını anlattı. 
SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR 
Soruşturmayı yürüten polis Osmanlılar, zanlının söz konusu saksı içerisinde 4 kök hintkenevirinin bakımını Mayıs ayından bu yana yaptığını söz konusu bitkileri sularken suç üstü yakalandığını kaydetti. 
2 kişiden ifade temin edildiğini, emarelerin laboratuvara gönderildiğini raporun beklendiğini kaydeden Osmanlılar soruşturmanın devam ettiğini belirterek, 6 gün daha tutukluluk talep etti. 
Yargıç Mine G. Serden, soruşturmaın devam ettiğine işaret ederek zanlının 6 gün daha tutuklu kalmasına emir verdi.

YAYIN TARİHİ:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad ad
TAGS:
MANŞETLER

HK KIBRIS

Avrupa Komisyonu'ndan Kıbrıs Raporları: Yeşil Hat Geçişleri Rekor Seviyede

HK KIBRIS

Avrupa Komisyonu bugün, Yeşil Hat Tüzüğü ile Kıbrıs Türk toplumuna yönelik Yardım Programı’nın uygulanmasına ilişkin yıllık raporlarını yayımladı. Raporlar, toplumlar arası bağların güçlendirilmesi ve Kıbrıs Türk toplumunun sosyo-ekonomik kalkınmasına sağlanan destek aracılığıyla, AB’nin Kıbrıs’ın yeniden birleşmesine verdiği sarsılmaz desteği bir kez daha ortaya koyuyor.

Advertisement
© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.