Advertisement

Advertisement

Özersay'ın da Facebook hesabı kapatıldı

YAYIN TARİHİ:
Haberi dinle
Butona tıklayın: oynat / duraklat
Hazır
ad ads ads
14/04/2026

Özersay'ın da Facebook hesabı kapatıldı

Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Facebook hesabı askıya alındı. Özersay, gelişmeyi partililerinin sosyal medya hesapları üzerinden yayımladığı video ile duyurdu.
Özersay, “Birileri bundan çok mutlu olabilir ama bizim de güleceğimiz günler olacak” ifadelerini kullandı.
Sürecin burada sona ermeyeceğini vurgulayan Özersay, mücadeleye farklı yollarla devam edeceklerini belirtti. Sosyal medya kısıtlamalarının kendilerini durduramayacağını dile getiren Özersay, halka ulaşmak için alternatif yöntemler kullanacaklarını söyledi.
Özersay, “Bu hırsızlıkları ve yolsuzlukları teker teker ortaya çıkardığımız gibi, buna verdiğimiz mücadeleyi aynı şekilde sürdüreceğiz. Sesimizi duyurmak için gerekirse el broşürü dağıtacağız, köy köy dolaşacağız, billboardlara çıkacağız ve bu mesajı halkımıza ulaştıracağız” dedi.
 

YAYIN TARİHİ:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
TAGS: Özersay’ın da Facebook hesabı kapatıldı
MANŞETLER

HK KIBRIS

Advertisement
© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.