Advertisement

Advertisement

Rum polisi, 1652 tüfeğe el koydu

YAYIN TARİHİ:
Haberi dinle
Butona tıklayın: oynat / duraklat
Hazır
ads ads
09/08/2025

Rum polisi, 1652 tüfeğe el koydu

Rum polisi, sahiplerinin suç işleyebileceğinden endişe ederek bin 652 tüfeğe el koydu. 

Αlithia gazetesi “Suç Şüphesiyle 1652 Tüfeğe El Konuldu” başlıklı haberinde, Rum polisinin, sahipleri tarafından suç işleyebileceği endişesiyle, 1652 tüfeğe el koyduğunu yazdı.

Gazete, Adalet ve Kamu Düzeni Bakanı Marios Hartsiotis’in, Milletvekili Nikos Yeorgiu’nun sorduğu soru üzerine yaptığı bilgilendirmede, verilerin aktarıldığını belirtti.

Habere göre, Hartsiotis ilgili bilgilendirmede, 228 askeri tüfek ile 1424 av tüfeğine el konulduğunu ifade etti.  

YAYIN TARİHİ:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad ad
TAGS: Tüfek, Polis
MANŞETLER

HK KIBRIS

Savaşan’dan Tüzük Kurultayı Açıklaması: Köklü Değişiklik Yok

HK KIBRIS

UBP Genel Sekreteri Ahmet Savaşan, Ulusal Birlik Partisi Tüzük Kurultayı’nın 6 Haziran 2026 Cumartesi günü Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapılacağını açıkladı. Savaşan, gündemdeki tüzük değişikliklerinin mevcut tüzüğün Siyasal Partiler Yasası ile uyumlu hale getirilmesine yönelik teknik düzenlemeler olduğunu, mevcut üye sisteminde ise herhangi bir değişiklik öngörülmediğini belirtti.

Advertisement
© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.